Αντόνιο Μπαντέρας: Προσγειώθηκε στη Θεσσαλονίκη με ιδιωτικο jet

Νωρίς το απόγευμα της Παρασκευής κατέφθασε στη Θεσσαλονίκη ο Αντόνιο Μπαντέρας, με το ιδιωτικό του τζετ, οπως και ήταν προγραμματισμένο για τα γυρίσματα της νεας του ταινίας «The Enforcer».

Σύμφωνα με το thestivalgr, με την παρέα του οδηγήθηκε σε πεντάστερο ξενοδοχείο της ανατολικής Θεσσαλονίκης όπου και θα μείνει.

Σύμφωνα με όσα αναφέρει το ThessTodaygr, ο Φορέας Διαχείρισης Δέλτα Αξιού – Λουδία Αλιάκμονα έθεσε τρεις όρους για την προστασία των προστατευόμενων ειδών. Στόχος η ανάγκη προστασίας της βιοποικιλότητας στις προστατευόμενες περιοχές, με αποτέλεσμα να τεθούν επί τάπητος τρεις βασικοί όροι προκειμένου να δώσουν τα χέρια οι δύο πλευρές.

Ο Φορέας, σύμφωνα με την υπεύθυνη επικοινωνίας Λία Παπαδράγκα, ζήτησε από την παραγωγή να μην ανάψουν φώτα κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων το βράδυ, να υπάρχει ησυχία και να μην εμφανιστούν μεγάλα μηχανήματα στην περιοχή.

«Ζητήθηκε άδεια από το υπουργείο Περιβάλλοντος για την ταινία και έχουμε γνωμοδοτήσει τους τρεις αυτούς όρους. Υπάρχει καλή επικοινωνία με την παραγωγή και δεν προέκυψε αντίρρηση στους όρους που θέσαμε», ανέφερε  η κ. Παπαδράγκα. Όπως επισημαίνει η ίδια, το σενάριο για τις ανάγκες των γυρισμάτων στο Δέλτα Αξιού δεν προβλέπουν καταστροφές, παρεμβάσεις ή επιχειρήσεις, με αποτέλεσμα η συμφωνία των δύο πλευρών να «σφραγιστεί» με χαρακτηριστική ευκολία.

Ως «ευκαιρία» χαρακτήρισε την παραγωγή της ταινίας «The Enforcer» ο δήμαρχος Δέλτα, Γιάννης Ιωαννίδης. «Η ανάδειξη της περιοχής με μια παγκόσμια κλάσης ταινία είναι ευκαιρία για εμάς», δήλωσε σημειώνοντας: «Ελπίζω στο μέλλον να το Δέλτα Αξιού να γίνει πόλος έλξης για παρόμοιες παραγωγές τέτοιου μεγέθους».

Spoilers

Φονικό στα Γλυκά Νερά: Αλίευσαν από τα κινητά ύποπτα μηνύματα

Spoilers

Στα δίχτυα του Λιμενικού κύκλωμα διακίνησης μεταναστών προς την Ιταλία