Αντίστροφη μέτρηση για την επιστροφή του Σφακιανάκη στις πίστες μετά από 3 χρόνια απουσίας (VIDEO)

Η τελευταία δημόσια εμφάνιση του Νότη Σφακιανάκη ήταν πριν από σχεδόν τρία ολόκληρα χρόνια, στα δικαστήρια της πρώην σχολής Ευελπίδων έντονα εκνευρισμένος από τη σύλληψή του λίγες ώρες νωρίτερα στη Λεωφόρο Βουλιαγμένης για κατοχή μικροποσότητας κοκαϊνης και ένα όπλο 9 χιλιοστών δίχως την απαραίτητη άδεια.
Ο τραγουδιστής υποστήριξε ότι τα ναρκωτικά δεν ήταν δικά του και ότι το θέμα με την άδεια οπλοφορίας του ήταν τυπικό. Όταν τότε απομακρυνόταν από τις τηλεοπτικές κάμερες κανείς δεν φανταζόταν αυτά που είχε στο μυαλό του.

Ο άλλοτε βασιλιάς της νυχτερινής Αθήνας αποστασιοποιείται, αποφεύγει κάμερες και δημοσιογράφους για χρόνια και μέχρι σήμερα απέχει από τις πίστες, με την αντίστροφη μέτρηση της πολυαναμενόμενης για πολλούς επιστροφής του να φαίνεται πλέον πως όχι μόνο έχει ξεκινήσει αλλά πλησιάζει προς το τέλος της.

Καλά πληροφορημένες πηγές αναφέρουν πως ο Νότης Σφακιανάκης ετοιμάζει το μεγάλο come back μέσα στους επόμενους μήνες.

Πολλές φορές μόνο και μόνο με την παρουσία του πάνω στη σκηνή προκαλούσε συζητήσεις. Με τσίχλα, γυαλιά ηλίου κάποιες φορές, αλλά πάντα με εκκεντρικές στυλιστικές επιλογές, έδινε τον ρυθμό με τα χέρια στην ορχήστρα και στο κοινό και έπαιζε με γαρύφαλλα στα χέρια.

Ο ίδιος τηρεί σιγή ιχθύος. Στενοί συνεργάτες κρατούν τα στόματά τους κλειστά, με θαυμαστές του να αδημονούν και συναδέλφους του να σχολιάζουν.

Τα σενάρια της επιστροφής του 64χρονου καλλιτέχνη δίνουν και παίρνουν. Θα είναι ο Νότης Σφακιανάκης που είχαν συνηθίσει οι πιστοί θαμώνες σε κέντρα που εμφανιζόταν ή πλέον διαφορετικός χωρίς καμία πολιτική αναφορά;

Θα συνεχίσει να εκφράζει τις πολιτικές του πεποιθήσεις ή θα αρκεστεί στα τραγούδια του, ορισμένα από τα οποία έχουν αφήσει εποχή;

Η Χρυσή Αυγή και τα ομοφοβικά ξεσπάσματα

Τα ομοφοβικά του ξεσπάσματα κατά τη διάρκεια συνεντεύξεων, οι απαντήσεις του, σε ερωτήσεις για το προσφυγικό, οι πάγιες θέσεις του, για τη χούντα των Συνταγματαρχών και φυσικά η ανοιχτή στήριξη στην εγκληματική οργάνωση Χρυσή Αυγή είχαν προκαλέσει σάλο.

Μέχρι σήμερα δεν αναίρεσε τίποτα από τα όσα είπε.

Όλα αυτά τα χρόνια οι προτάσεις για συνεργασία από ιδιοκτήτες νυχτερινών κέντρων δεν σταμάτησαν ποτέ. Ο ίδιος όμως ήταν αρνητικός χωρίς μέχρι σήμερα να εξηγήσει δημόσια τους λόγους.

Ήταν λόγοι υγείας; Έκρινε πως έφτασε το πλήρωμα του χρόνου για ένα διάλειμμα ή μια απόφαση που πήρε μετά τη σύλληψή του, τον Νοέμβριο του 2020; Ο ίδιος θεωρείται βέβαιο πως κάποια στιγμή θα δώσει απαντήσεις.

Ο DJ στην Κω τη δεκαετία του ’80, έγινε μια δεκαετία μετά ο άρχοντας της διασκέδασης στη χώρα, με πωλήσεις που ξεπερνούν τα 2.000.000 και τραγούδια που τον έκαναν σημείο αναφοράς.

Το μόνο που μοιάζει βέβαιο είναι πως όταν το αποφασίσει, η είδηση της επιστροφής του θα γίνει κεντρικό θέμα συζήτησης και αυτή η μέρα όπως φαίνεται δεν θα αργήσει για πολύ ακόμα.

# Νότης Σφακιανάκης

Πηγή

Ανεκδοτάρα με δίμετρο τούμπανο στο λεωφορείο

Κτηνοτρόφος δάγκωσε κροκόδειλο που του επιτέθηκε