Αντίδραση του Χρίστου Αντωνιάδη σε μηνύματα θαυμασμού από το αντρικό φύλο

Είναι αναμενόμενο όταν μια κοπέλα ή ένα αγόρι έχει πιει και έχει χαλαρώσει, να μην έχουν ηθικούς φραγμούς, δήλωσε ο Χρίστος Αντωνιάδης σε μια πρόσφατη συνέντευξη που παραχώρησε. Ο γνωστός τραγουδιστής μίλησε ανοιχτά για τις καθημερινές του εμπειρίες και την αντιμετώπιση που έχει απέναντι σε φλερτ και θαυμασμό που λαμβάνει.

Όταν ρωτήθηκε αν υπήρξε κάποια θαυμάστρια που τον έβαλε σε δύσκολη θέση, ο Χρίστος Αντωνιάδης ανέφερε ότι είναι αναμενόμενο να συμβαίνουν αυτά τα πράγματα όταν κάποιος έχει χαλαρώσει μετά από κάποιες ποτό. Ωστόσο, τονίζει ότι δεν δίνει σημασία σε αυτές τις καταστάσεις και προτιμά να τα αφήνει πίσω του όταν κλείνει την πόρτα του μαγαζιού.

Όσον αφορά το φλερτ που λαμβάνει από άνδρες, ο Χρίστος Αντωνιάδης αναφέρει πως το εκλαμβάνει κολακευτικά και δεν ασχολείται περισσότερο με το θέμα. Με τα social media να παίζουν σημαντικό ρόλο στην επικοινωνία, λαμβάνει πολλά μηνύματα θαυμασμού από το αντρικό φύλο, αλλά προτιμά να προχωρά παρά να ασχολείται.

Ο Χρίστος Αντωνιάδης, λοιπόν, αναδεικνύεται ως ένας καλλιτέχνης που δεν αφήνει τις καθημερινές προκλήσεις να τον επηρεάσουν, αλλά προτιμά να επικεντρώνεται στη μουσική του και να αγνοεί τα περιττά.

Written by admin

Ο ποδοσφαιριστής που ξεσήκωσε το γήπεδο με το νέο χρώμα της Γερμανίας (ΦΩΤΟ)

Η επίδραση των γυρισμάτων στις Ψυχοκόρες στη Μαργαρίτα Αλεξιάδη: Μια συναισθηματική ανασκόπηση