ΑΝΤΕ ΚΑΛΕ που με βίασε ο Κιμούλης! “ΣΥΓΧΩΡΟΧΑΡΤΙ” η ΜΑΡΤΥΡΙΑ της ΔΙΑΣΗΜΗΣ ηθοποιού!

ΑΝΤΕ ΚΑΛΕ που με βίασε ο Κιμούλης!

ΑΝΤΕ ΚΑΛΕ που με βίασε ο Κιμούλης! “ΣΥΓΧΩΡΟΧΑΡΤΙ” η ΜΑΡΤΥΡΙΑ της ΔΙΑΣΗΜΗΣ ηθοποιού! Μέσα στον κυκεώνα των καταγγελιών, στο μπέρδεμα του κοινού, στο άγχος των εμπλεκομένων, έρχεται να προστεθεί στον σωρό των υπερασπιστών του ηθοποιού Γιώργου Κιμούλη, μία ακόμα που όμως ταράζει νερά.

Μία ακόμα καταγγελία ….υπεράσπισης. Διότι μετρήσαμε και σε άλλες αναρτήσεις αν θυμάστε και ήταν πολλές οι στάσεις εκείνες που στηρίζουν τονΓιώργο Κιμούλη και ως επαγγελματία και ως άνθρωπο.

Εδώ που τα…μετράμε, ο αριθμός των γθναικών που τον κατήγγειλαν για λεκτική βια και συμπεριφορά στην εργασία τους, δεν είναι μεν καθόλου ασήμαντες, αλλά αντιλαμβανόμαστε όλοι, δεν είναι ούτε πολλές συγκριτικά με τις καταγγελίες εναντίον του Πέτρου Φιλλιπίδη για παράδειγμα και το ΣΗΜΑΝΤΙΚΟΤΕΡΟ: ΔΕΝ έχουν ΚΑΜΙΑ ΣΧΕΣΗ ως προς το είδος της καταγγελίας.

Δηλαδή ο Γιώργος Κιμούλης εκτίει ποινή ήδη στην συνείδηση του κόσμου και την εκτίει με το μπλέξιμο του ονόματος του σ’ αυτή την υπόθεση. Μια υπόθεση όμως που μοιάζει …μοναχική.

Δεν έχει άλλες παρέα δηλαδή. Οι άλλες επαναλαμβάνουμε είναι άλλου τύπου όπως ξέρετε.

Προκαλέι λοιπόν την μικρότερη έκπληξη πως ενώ ο Γιώργος Κιμούλης έκανε σχέση με μικρότερες του συνήθως, έκανε την έκπληξη και φλέρταρε μια γοητετικότατη και πανέμορφη βέβαια γυναίκα.

Η Μαρία Ιωαννίδου λοιπόν αποκάλυψε λίγα αλλά πικάντικα και χρήσιμα και κατατοπιστικά στοιχεία για την σχέση της με τον ηθοποιό.

Εξέφρασε τον έντονο θυμό της που γίνονται τηλεδικαστήρια και ο καθένας μιλά στηντηλεόραση και δικάζει και καταδικάζει εν τη απουσία του τον …”κατηγορούμενο”.

ΜΕΓΑΤΟΝΩΝ! Ο ΚΙΜΟΥΛΗΣ ΕΙΧΕ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΗΝ…ΜΗΤΡΙΑ ΤΗΣ ΝΑΤΑΛΙΑΣ ΓΕΡΜΑΝΟΥ! ΠΩΣ ΠΕΡΙΓΡΑΦΕΙ ΤΗΝ ΣΧΕΣΗ ΤΟΥΣ Η ΙΔΙΑ! (ΒΙΝΤΕΟ)

“Να πάνε στα δικαστήρια, να τελειώνουμε” λέει εκνευρισμένη και χτυπά τα χέρια της.

Να σημειώσουμε πριν ξεκινήσουμε, ότι η Μαρία Ιωαννίδου στην περίοδο που έκανε σχέση με τον Γιώργο Κιμούλη, ήταν 45 ετών και κεέινος μόλις 33!

Στα 77 της χρόνια πλέον η Μαρία Ιωαννίδου. Απολύτως ενεργή όμως και όπως φαίνεται με διάθεση να ανοίξει κιτάπια του παρελθόντος. Η ηθοποιός και χορεύτρια μιλώντας στον ΑΝΤ 1 πήρε θέση για το μείζον θέμα των τελευταίων εβδομάδων.

Για όσα –εξωφρενικά- συμβαίνουν στον χώρο του θεάτρου στην Ελλάδα. Όσα ήρθαν στο φως έπειτα από τις καταγγελίες πολλών πρωταγωνιστριών για τους «θιασάρχες», τους «σκηνοθέτες», τους συμπρωταγωνιστές τους.

Ένας εξ αυτών που βρέθηκε από την πρώτη στιγμή στο «σημάδι» για την συμπεριφορά του;

Ο Γιώργος Κιμούλης. Οι καταγγελίες για την συμπεριφορά του, για τον τρόπο του κλπ είναι τόσες που γεμίζουν ένα… ράφι.

ΝΙΚΗΣΑΝ! Σπυρόπουλος – Κιμούλης! ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ κανείς να τους ΑΓΓΙΞΕΙ! Έτσι ΤΙΝΑΞΑΝ από πάνω τους τη ΡΕΤΣΙΝΙΑ!

Η Μαρία Ιωαννίδου λοιπόν πήρε θέση για τον συγκεκριμένο.

Και αποκάλυψε μάλιστα πως σχεδόν πριν από 30 χρόνια οι δύο τους ήταν ζευγάρι. «Είχαμε σχέση με τον Γιώργο Κιμούλη.

Η γνωριμία μας έγινε στην σειρά «τρεις εξαμαρτείν» του Σακελλάριου.

Με φλέρταρε, με ξανά φλέρταρε, μου άρεσε, με γοήτευσε και κάναμε σχέση. Ήμασταν μαζί για περίπου τρεις μήνες» αποκάλυψε η ηθοποιός.

Ξεκαθάρισε όμως πως «δεν με βίασε» προφανώς θέλοντας να δείξει ότι η σχέση τους δεν εμπεριείχε τίποτα το «μη φυσιολογικό».

Φυσικά ο Κιμούλης δεν έχει κατηγορηθεί από καμιά πρωταγωνίστρια ως «βιαστής». Για λεκτική βία και κακή συμπεριφορά κατηγορήθηκε.

Το σίριαλ στο οποίο αναφέρεται η Μαρία Ιωαννίδου, είναι του 1989. Η σχέση της δηλαδή με τον Κιμούλη είναι 32 χρόνια πίσω. Εκείνη στα 45 της και ο Κιμούλης (γεννημένος το ΄56) στα 33 του.

Βεβαίως το 1989 η Μαρία Ιωαννίδου ήταν παντρεμένη με τον Φρέντι Γερμανό με τον οποίο ήταν μαζί ως το 1999 όπου ο γνωστός δημοσιογράφος έφυγε από τη ζωή. Αλλά αυτό μάλλον δεν έπαιξε κάποιο ρόλο στην αποκάλυψη.

 

. ΑΝΤΕ ΚΑΛΕ που με βίασε ο Κιμούλης! “ΣΥΓΧΩΡΟΧΑΡΤΙ” η ΜΑΡΤΥΡΙΑ της ΔΙΑΣΗΜΗΣ ηθοποιού! – -.

Άγριες Μέλισσες: H κατάθεση της Χατζίδου και το τέλος του Μάνου Βόσκαρη

Θανάσης Ευθυμιάδης: Ποζάρει ημίγυμνος, ξαπλωμένος στο χωράφι και μιλάει για τον “δυνατό θεραπευτή”