Αννίτα Πάνια: Θέλω του χρόνου να μην κάνω αυτό που κάνω φέτος που έχω και τα χειρότερα νούμερα τηλεθέασης που έχω κάνει ποτέ

αννιτα κοιτα

Η Αννίτα Πάνια μίλησε στο Πρωινό ANT1 για την εκπομπή της, “Αννίτα Κοίτα”, δείχνοντας ιδιαίτερα προβληματισμένη.

Η παρουσιάστρια δε δίστασε να μιλήσει ανοιχτά για τα νούμερα τηλεθέασης, αλλά και για τον τρόπο που βλέπει η ίδια το κοινό της. Η Φαίη Σκορδά και ο Γιώργος Λιάγκας τη ρώτησαν πως νιώθει για το έργο της αυτό κι αν θέλει να αλλάξει κάτι του χρόνου.

Πράγματι, η Αννίτα Πάνια έχει αγαπηθεί πολύ για τις εκπομπές της τα τελευταία χρόνια. Φέτος, όμως, εξέφρασε την απογοήτευσή της για τα νούμερα τηλεθέασης, επισημαίνοντας πως είναι τα πιο χαμηλά που έχει κάνει ποτέ στη ζωή της. Ο λόγος είναι οι τοποθετήσεις των προϊόντων, οι οποίες κουράζουν τους τηλεθεατές.

Οι εμπορικές τοποθετήσεις στην εκπομπή “Αννίτα Κοίτα”
Η Αννίτα Πάνια, παρόλο που δήλωσε απόλυτα ευχαριστημένη με τους συνεργάτες της στην εκπομπή “Αννίτα Κοίτα”, είπε χαρακτηριστικά πως δε θα ήθελε να κάνει του χρόνου αυτό που κάνει φέτος. Θεωρεί πως η συνεργασία αυτή πρέπει να γίνει με καλύτερες βάσεις και με μεγαλύτερη αγάπη στον τηλεθεατή.

Συμφώνησε πως οι εμπορικές τοποθετήσεις είναι τεράστιες, με αποτέλεσμα να γίνονται “απάνθρωπες” προς το κοινό της. Το παράπονό της ήταν πως ο κόσμος κουράζεται από τις διαφημίσεις μέσα στην εκπομπή της. Εξαιτίας αυτού, επιλέγει να μη τη δει. Ωστόσο, άφησε ανοιχτό το ενδεχόμενο να την δούμε τη νέα σεζόν σε κάποιο διαφορετικό πρότζεκτ.

Μαζί με τον Γιώργο Λιάγκα ανέλυσαν τα υπέρ και τα κατά των εκπομπών τους, αναπτύσσοντας έναν διάλογο σχετικά με το μέλλον τους. Η Αννίτα Πάνια εξέφρασε την επιθυμία να κάνει μία εκπομπή που θα δίνει νόημα στη ζωή της, δείχνοντας, βεβαίως, την αγάπη της για το “Αννίτα Κοίτα”. Μία εκπομπή που κρατά συντροφιά στους τηλεθεατές κάθε Σαββατοκύριακο.

Break τίτλου ο Ολυμπιακός στο Λαιμό

Break τίτλου ο Ολυμπιακός στο Λαιμό

Livestreaming: Ολυμπιακός – ΠΑΟΚ