Άννα Βίσση: Γιόρτασε τα γενέθλιά της – Αποκαλύφθηκε η ηλικία της (vid)

Η Άννα Βίσση είναι μία από τις πιο πετυχημένες και αγαπητές τραγουδίστριες με τα κομμάτια της να ακούγονται τόσο στην Ελλάδα όσο και στο εξωτερικό, αφού το φανατικό κοινό της δεν έχει σύνορα.

Οι πίστες εξακολουθούν και γεμίζουν με εκείνη, καθώς η όψη και η ενέργεια της μαρτυρούν, πως δεν έχει κουραστεί και πως έχει ακόμα πολλά να δώσει στο κοινό της.

Διαβάστε επίσης: Κατερίνα Λιόλιου: Προκαλεί σάλο με την εμφάνισή της! Ποζάρει χωρίς εσώρουχα και σε… στέλνει! (pics)

Η Άννα Βίσση γιόρτασε τα γενέθλιά της

Μετά λοιπόν το εντυπωσιακό πάρτι που οργανώθηκε -πριν από λίγες- ημέρες για τη Σοφία Καρβέλα, αυτή τη φορά οι χαρές ήρθαν για την Άννα, η οποία τη Δευτέρα 19/12 γιόρτασε τα γενέθλιά της.

Τα βίντεο από τη βραδιά κυκλοφόρησαν τόσο σε λογαριασμούς στα social media όσο και μέσα από το ρεπορτάζ του Happy Day στον Alpha, που φρόντισε να συγκεντρώσει τα highlights από το πάρτι έκπληξη, που της οργάνωσαν.

Η Βίσση ήταν υπέρλαμπρή, όπως πάντα άλλωστε με τη διάθεση της ανεβασμένη, σβήνοντας την τούρτα, η οποία μαρτυράει χωρίς κανέναν δισταγμό, πως έκλεισε τα 65 της!

«Καθρέφτη καθρεφτάκι μου, πες μου, ποια είναι ομορφότερη;»

Η Άννα Βίσση, που πλέον είναι πολύ ενεργό μέλος του TikTok,  δημοσίευσε ένα ξεκαρδιστικό βίντεο που τρέλανε τους θαυμαστές της.

Σε αυτό η αγαπημένη τραγουδίστρια εμφανίζεται να μιλά στον… καθρέφτη της.

Η Άννα Βίσση, φορώντας μία ολόσωμη μαύρη vinyl φόρμα, μαύρα γάντια και μπότες πλησιάζει έναν χρυσό καθρέφτη κα στέκεται μπροστά του.

Στην πορεία του σύντομου κλιπ, ακούγεται να ρωτά: «Καθρέφτη καθρεφτάκι μου, πες μου, ποια είναι ομορφότερη; Αυτή μου η μεριά ή αυτή;» την ίδια ώρα που δείχνει τα δύο προφίλ του προσώπου της. Η στιγμή απαθανατίστηκε και ανέβηκε στο TikTok, όπου και απέσπασε χιλιάδες likes και σχόλια.

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Κατερίνα Λιόλιου: Προκαλεί σάλο με την εμφάνισή της … ποζάρει χωρίς εσώρουxα και σε… στέλνει! – φωτογραφίες

Σασμός spoiler 2ος Κύκλος spoiler: Ο Σταύρος καρφώνει το μυστικό στον Παύλο