Άννα Μαρία Παπαχαραλάμπους: Το αξέχαστο εξώφυλλο που πούλησε περισσότερο από όλα όσα έχει κάνει (VIDEO)

Την Άννα Μαρία Παπαχαραλάμπους υποδέχθηκε η Κατερίνα Καινούργιου στο πλατό της εκπομπής «Super Κατερίνα» του Alpha το πρωί της Δευτέρας (09/10). Η παρουσιάστρια και η ηθοποιός μίλησαν για το metoo ενώ αναφέρθηκαν και στη μεγάλη επιτυχία που είχε σημειώσει η σειρά «Ψίθυροι καρδιάς» στην οποία πρωταγωνιστούσε και μέσα από την οποία συστήθηκε στο τηλεοπτικό κοινό.

«Το εξώφυλλο που πούλησε περισσότερο απ’ όλα τα περιοδικά ήταν εκείνο που είχα κάνει για τους Ψίθυρους Καρδιάς. Ήμουν 22 χρονών, δεν μπορούσα να διαχειριστώ την επιτυχία, με τρόμαξε», είπε αρχικά επί του θέματος η Άννα Μαρία Παπαχαραλάμπους.

«Υπάρχουν δύο ειδών άνθρωποι σε αυτές τις περιπτώσεις: αυτοί που καβαλάνε το καλάμι και εκείνοι που πάνε να κρυφτούν. Καμία από τις δύο περιπτώσεις δεν είναι καλή, εγώ πήγα και κρύφτηκα. Θα ‘θελα να το ‘χω βιώσει λίγο παραπάνω, να μη με αναγκάσει να κρυφτώ τόσο πολύ αλλά δεν είσαι πάντα έτοιμος για κάτι τέτοιο» είπε και πρόσθεσε: «Σήμερα ίσως να το απολάμβανα λίγο παραπάνω. Θέλει σοφία η επιτυχία για να τη διαχειριστείς, δεν είναι απλό πράγμα».

«Είχα τηλεοπτική πρόταση για φέτος αλλά δεν ήταν κάτι που με ενθουσίασε. Παρ’ όλα αυτά γίνονται πολύ ωραίες δουλειές – όχι όλες – αλλά νομίζω ότι εξελίσσονται τα πράγματα στην τηλεόραση», κατέληξε στην τοποθέτησή της η Άννα Μαρία Παπαχαραλάμπους.

dessou.gr

To viral το ριάλιτι γνωριμιών, όπου οι παίκτες… βγαίνουν ραντεβού εντελώς γυμνοί

Ανέκδοτο άλλη φάση: Το αντίο στον πατέρα