Άννα Φόνσου: Με την Αλίκη δεν παίξαμε ποτέ μαζί γιατί θα χαλούσε η φιλία μας

anna

Η Άννα Φόνσου μίλησε στο «Love it» για το Σπίτι του Ηθοποιού που είναι το πάθος της τα τελευταία χρόνια, την Αλίκη Βουγιουκλάκη, τον Ανδρέα Μπάρκουλη και τον ρόλο του έρωτα.

Την Άννα Φόνσου συνάντησε ο φακός του «Love it» στο Σπίτι του Ηθοποιού, το έργο στο οποίο έχει αφιερώσει τη ζωή της, για το οποίο αγωνίζεται καθημερινά και όπου πέρασε το μεγαλύτερο διάστημα της καραντίνας.

Μιλώντας για τη ζωή της, η γνωστή ηθοποιός εξήγησε και τους λόγους για τους οποίους δεν μοιράστηκε ποτέ το θεατρικό σανίδι με την αγαπημένη φίλη της Αλίκη Βουγιουκλάκη .

«Εκείνη μου έλεγε να παίξουμε μαζί κι εγώ της έλεγα “αποκλείεται”. Επειδή είμαι και λίγο αυστηρή δεν θα μπορούσα με την Αλίκη, θα τσακωνόμαστε, και η φιλία μου μαζί της ήταν πολύ πιο σπουδαία από ένα ρόλο» είπε η Άννα Φόνσου για τη σχέση της με την μεγάλη πρωταγωνίστρια.

Για το ενδεχόμενο να ερωτευτεί, η ίδια είναι κατηγορηματική: «Εγώ τώρα μεγάλωσα. Ο έρωτας δεν μου έρχεται από πουθενά και δεν θέλω να μου ‘ρθει. Τελείωσε αυτή η ιστορία -κάποτε τελειώνει με τους ανθρώπους».

Απαντώντας στο ερώτημα αν αληθεύει ότι πούλησε το βραχιόλι της πεθεράς της για να ενισχύει το Σπίτι του Ηθοποιού, η ηθοποιός είπε: «Πουλάω πολύ εύκολα τα δαχτυλίδια μου για να το συντηρήσω. Αλλά της πεθεράς μου όχι. Ήταν μια καταπληκτική γυναίκα – δεν θα την ξεχάσω ποτέ. Όχι δαχτυλίδι, και ζευγάρια παπούτσια να μου ‘χε δώσει, δεν θα ‘δινα».

Και θυμήθηκε μια ιστορία από τα πρώτα βήματά της στο σινεμά και την γνωριμία της με τον Ανδρέα Μπάρκουλη.

«Όταν πρωτοβγήκα στον κινηματογράφο ο Μπάρκουλης με πρότεινε σε έναν σκηνοθέτη, εγώ πήγαινα σχολείο ακόμα. Και μου λέει “τι θέλεις μικρό, που θέλεις να σε πάω τώρα Του λέω στη γειτονιά μου να δουν ότι σε γνωρίζω”. Και πάμε στην Καισαριανή και να μαζεύεται όλη η Καισαριανή από πίσω και να τους λέω “καλά, μόνο εγώ τον ξέρω” .

»Χρωστούσε και ο μπαμπάς μου σε μια ταβέρνα και του είπα εδώ στην ταβέρνα “μην σας πούνε τίποτα κύριε Μπάρκουλη γιατί χρωστάει ο μπαμπάς μου κάτι”. Και πάει αυτός και λέει “τί χρωστάει ο μπαμπάς της Άννας; Πάρτε αυτά και κάθε μήνα θα έρχομαι εδώ να σας πληρώνω”».

Όσο για τις συμβουλές που της έδωσε ο τελευταίος σύντροφός της στη ζωή, Σπύρος Μερκούρης, η Άννα Φόνσου δηλώνει αιωνίως ευγνώμων.

«Ο Σπύρος Μερκούρης μου είχε πει να μην δίνω σημασία, να μην κάνω πλαστικές, εκτός αν το ‘χω εγώ μέσα μου και σκέφτομαι ότι μετά τις πλαστικές θα γίνω πιο χαρούμενη, να μην χοντρύνω» εξομολογήθηκε η ηθοποιός.

Δείτε τη συνέντευξη της Άννας Φόνσου στο «Love it»:

Χamos

Eurovision 18/5: Πότε εμφανίζεται η χώρα μας με τη Στεφανία

masterchef

MasterChef 5 Spoiler 18/5: Ο Παναγιώτης αποκαλυπτικός