Άννα Φόνσου: Κάθε μέρα στις τέσσερις παίρνω τη Βουγιουκλάκη

Χamos

Η Άννα Φόνσου μίλησε στον φακό του «Πάμε Δανάη» για την αγαπημένη φίλη της Αλίκη Βουγιουκλάκη, τη γυναικεία φιλαρέσκεια και το τι σημαίνει σταρ.

Η Άννα Φόνσου υποδέχτηκε το συνεργείο του «Πάμε Δανάη» στο Σπίτι του Ηθοποιού, με ανανεωμένο look και χιουμοριστική διάθεση.
«Επειδή πλήττω αλλάζω τα μαλλιά μου. Τα μυαλά μου δεν μπορώ να τα αλλάξω» είπε η ηθοποιός, απαντώντας στη φιλοφρόνηση του δημοσιογράφου.
Και συμπλήρωσε: «Ήμουν φιλάρεσκη από τότε που γεννήθηκα. Γι’ αυτό είχα και μπουτίκ 25 χρόνια. Και στο σπίτι, και μόνη μου να είμαι, θα είμαι ντυμένη ωραία».

Για τον χαρακτηρισμό της σταρ που της αποδίδουν πολλοί, η Άννα Φόνσου δεν συμφωνεί.
«Σταρ με είχαν βαφτίσει οι παραγωγοί που είχανε πει ότι τσακώνομαι με τη Βουγιουκλάκη που ήταν η καλύτερή μου φίλη, αλλά δεν ήμουν σταρ» επισήμανε.

Όσο για την περίφημη ομοιότητά της με την Αλίκη, η ηθοποιός είναι κάθετη.
«Με την Αλίκη δεν μοιάζαμε. Μοιάζαμε στην συμπεριφορά, στην πλάκα, στο χιούμορ, στα μαλλιά -ό,τι έκανε η Αλίκη, το έκανα κι εγώ. Την ξεσήκωνα. Πρώτα ήταν η Μπριζίτ Μπαρντό και μετά η Βουγιουκλάκη» είπε.

Και πρόσθεσε με συγκίνηση: «Κάθε μέρα στις τέσσερις η ώρα παίρνω ένα τηλέφωνο. Είναι η ώρα που ξύπναγε η Αλίκη και λέγαμε ποια θα πάρει πρώτη. Δεν υπάρχει πια αυτό του νούμερο. Παίρνω και το κλείνω».

Τέλος, η Άννα Φόνσου απάντησε στο ερώτημα αν υπάρχουν σταρ στις ημέρες μας.
«Σήμερα σταρ είναι η Μενεγάκη. Είναι αυτόφωτη σταρ» είπε η ηθοποιός που τα τελευταία χρόνια έχει αφοσιωθεί αποκλειστικά στο Σπίτι του Ηθοποιού. .

 

Ανέκδοτο: Δύο ζευγάρια έπαιζαν πόκερ, όταν πέφτουν κάτω τα χαρτιά του …! Τρελό γέλιο

Σωτήρης Καλυβάτσης: Δεν μιλάμε με τον Αντώνη Κανάκη, έχει κλείσει αυτό το κεφάλαιο