Άννα Φόνσου: «Δεν βγαίνει καμία άλλη σταρ μετά την Αλίκη Βουγιουκλάκη» (VIDEO)

Η Άννα Φόνσου βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή «Δύο στη μία» και μίλησε για το «Σπίτι του Ηθοποιού», τους συναδέλφους που δεν την τίμησαν όσο εκείνη αλλά και την Αλίκη Βουγιουκλάκη.

«Με πετυχαίνετε στη χειρότερη φάση της ζωής μου. Νομίζω ότι όλοι δεν είμαστε στα καλύτερά μας. Με έχει επηρεάσει ο σεισμός, τα βλέμματα των παιδιών και αισθάνομαι ενοχές ακόμη και όταν τρώω. Θα ήθελα πολύ να προσφέρω σε αυτούς τους ανθρώπους. Δεν μου έχουν έρθει όλα βολικά στη ζωή μου για να μου περισσεύει η φιλανθρωπία αλλά έτσι ήταν η οικογένειά μου, να δίνουμε. Μας δίδαξαν να δίνουμε το μισό εάν έχουμε ένα», ανέφερε αρχικά και στη συνέχεια η Άννα Φόνσου πρόσθεσε:

«Είμαι χρόνος – άχρονος. Πολλές φορές με ρωτάνε πώς κρατιέμαι ή ο χρόνος δεν με πειράζει. Λίγοι μου έχουν πει να ζήσω πολλά χρόνια για να ζήσω. Μην μου γυρίσει ανάποδα και ζήσω και δεν προσφέρω. Λίγοι με ρωτάνε αν είμαι καλά στην υγεία μου, αν πηγαίνω διακοπές. Οι μόνοι που με ρωτάνε είναι στο Φάρο των Τυφλών και ανησυχούν για εμένα».

Για το Σπίτι του Ηθοποιού και τους συναδέλφους της, σχολίασε τα εξής: «Ηθοποιοί μου λένε ότι με χρειάζονται, ότι έχω πολλά να κάνω. Δεν είμαι πολύ ευχαριστημένη από το συνάφι μου, δεν έχουν τιμήσει όπως πρέπει το “Σπίτι του Ηθοποιού”. Δεν είμαι άνθρωπος που θα βγω στις τηλεοράσεις να λέω τι κάνω. Υπάρχουν ηθοποιοί που δεν έχουν έρθει να δουν από περιέργεια τι κάνουμε. Όταν ξέρω ότι ένας ηθοποιός χρειάζεται βοήθεια ή μένει στο παγκάκι, πηγαίνω και τους βρίσκω μόνη μου. Δεν είμαι διευθύντρια, μπορεί να το έχω οργανώσει αλλά είμαι σαν και εκείνους. Είμαι η Άννα που τρώει μαζί τους, κάνουν γιορτές μαζί τους και ψάχνει δουλειά να εργάζονται. Με την εξουσία δεν τα πήγα ποτέ καλά, είμαι της καρπαζιάς!».

Όσον αφορά τον χαρακτηρισμό σταρ, η Άννα Φόνσου δήλωσε: «Εγώ δεν αισθάνθηκα ποτέ μου σταρ. Πριν γίνω γνωστή έπαιζα και σε μπουλούκι… Τότε ήμασταν υποχρεωμένοι να κάνουμε και εξώφυλλο και να δίνω συνεντεύξεις».

«Νομίζω μετά την Αλίκη Βουγιουκλάκη δεν μπορεί να βγει καμία άλλη σταρ. Η Αλίκη ήταν γεννημένη σταρ. Τη γνώρισα στο Αγοροκόριτσο, όταν έπαιξα αντί για εκείνη. Τη θαύμαζα τόσο πολύ που ντυνόμουν όπως εκείνη, έκοβα τα μαλλιά μου όπως εκείνη. Δεν παίξαμε μαζί ποτέ αλλά γίναμε ιδιαίτερες φίλες, συναντιόμασταν σαν παράνομο ζευγαράκι».

Εύγε FIFA: Η Βραζιλιάνα καλλονή, Αντριάνα Λίμα, αναλαμβάνει Παγκόσμια Πρέσβειρα Φιλάθλων (pics)

Σακίρα: Απόψε η πρώτη συνέντευξη μετά τον χωρισμό της – Όλα όσα συνέβησαν με τον Πικέ