Άννα Αμανατίδου: Το στρινγκ που χάθηκε στα προσόντα της – φωτο

Η Άννα Αμανατίδου, ναι μεν μοντέλο, αλλά με…εναλλακτικές προτάσεις επαγγελματικού προσανατολισμού… fashion blogger και influencer.

Το μοντέλο που γνωρίσαμε από εκείνους τους πρώτους κύκλους του ριάλτι GNTM, που άφησαν εποχή και πολλές από τις συμμετέχουσες να μας απασχολούν μέχρι σήμερα…έφτασε τετράδα τελικού με το …”σπαθί” της και με τα φυσικά καλλίγραμμα προσόντα της.

Η Άννα Αμανατίδου, δείχνει περισσότερο το ενδιαφέρον της λοιπον στα social media, όπου δραστηριοποιείται με εντατικούς ρυθμούς…έως καταιγιστικούς.

Έντονη προσωπικότητα, καυτό κορμί με τη Φύση να μην κάνει …περικοπές κι εκπτώσεις…μαγνητίζει με τις αποκαλυπτικές εμφανίσεις της …από την “πεζή” καθημερινότητά της…προκαλώντας εξάψεις σε χιλιάδες ανδρικά κορμιά…και ταχυκαρδίες!

Η μελαχρινή καλλονή, που πρόσφατα δήλωσε ότι ζει τον απόλυτο έρωτα, μάλλον έκανε πολλούς να πέσουν σε βαθιά μελαγχολία…αλλά στη φαντασία δεν μπαίνουν φραγμοί και όρια.

Η εντυπωσιακή μελαχρινή…που ξεχώρισε για τις ανεπανάληπτες πόζες της, χάριζε και χαρίζει μοναδικές στιγμές στους χιλιάδες των θαυμαστών της.

Που της έχουν μία ιδιαίτερη αδυναμία, ειδικά όταν οι αναρτήσεις της περιλαμβάνουν καυτές φωτογραφίες με αποκαλυπτικά μαγιό και μικροσκοπικά στρινγκ, αναδεικνύοντας το καλλίγραμμο προικισμένο  κορμί, αφήνοντας τη φαντασία να …καλπάσει.

Από τις πλέον εντυπωσιακές “καυτές” στιγμές του μοντέλου, όταν ποζάρει πάνω σε μία μηχανή, φορώντας … τα πλέον ακατάλληλα…ένα στρινγ σχεδόν “εξαφανισμένο” σε δύο εντυπωσιακού ολοστρόγγυλους γλουτούς…κολάζοντας πολλούς!

Δείτε την καυτή φωτογραφία της Άννας

showbiz

showbiz γαμος

Κωνσταντίνα Σπυροπούλου: Έτοιμη για το πρώτο της παιδί και για γάμο η παρουσιάστρια;

Η Γη Της Ελιάς spoiler: Ο Ανέστης βγαίνει από την φυλακή και βάζει ξανά στον στόχο την Ευτυχία!