Άγγελος Λάτσιος: Τι συμβαίνει τις τελευταίες μέρες με τον γιο της Ελένης Μενεγάκη

Αρκετά ενεργός στα social media είναι ο Άγγελος Λάτσιος, ο οποίος μοιράζεται με τους διαδικτυακούς του φίλους τόσο στιγμές από την ζωή του, όσο και πολλές φωτογραφίες με την σύντροφό του, Γαία Μερκούρη.

Ο γιος της Ελένης Μενεγάκη που όσο περνάει ο καιρός είναι ολοένα και πιο ανανεωμένος, μπορεί να μην ασχολείται με τον χώρο της τηλεόρασης όπως η παρουσιάστρια, ωστόσο φαίνεται πως απολαμβάνει την ζωή του με τον δικό του τρόπο, κάνοντας τα πράγματα που του αρέσουν.

Γιατί έχει εξαφανιστεί εντελώς από τα social media ο Άγγελος Λάτσιος

Ωστόσο, τις τελευταίες μέρες, επικρατεί ένα ανησυχητικό κλίμα γύρω από τον ίδιο, καθώς από κει που δημοσίευε καθημερινά στον προσωπικό του λογαριασμό στο instagram, ξαφνικά τις τελευταίες περίπου 10 μέρες, παραμένει άφαντος και εξαφανισμένος.

Χώρισαν Λάτσιος – Μέρκούρη;
Σύμφωνα με το περιοδικό «Yes», ενώ η 19χρονη κόρη της Δωροθέας Μερκούρη έκανε ηλιοθεραπεία στα Άχλα, ένας γοητευτικός Ιταλός την προσέγγισε και της ζήτησε μια selfie.

«Είσαι πολύ όμορφη», ήταν τα λόγια που είπε ο Ιταλός στην νεαρή καλλονή, τα οποία άκουσε ο Άγγελος Λάτσιος και έγινε έξαλλος.
«Μακριά από την κοπέλα μου», άρχισε να φωνάζει ο γιος της Ελένης Μενεγάκη και του Γιάννη Λάτσιου. Βλέποντας τον φανερά εκνευρισμένο, η Γαία Μερκούρη προσπάθησε να τον ηρεμήσει και εκείνος δεν άκουγε κουβέντα.

Τα όσα ακολούθησαν στην παραλία έμοιαζαν βγαλμένα από ταινία του Χόλιγουντ, με τον Ιταλό να φεύγει κακής κακώς, αλλά και τον τσακωμό ανάμεσα στο ζευγάρι να έχει ως αποτέλεσμα τον χωρισμό.

Η Ελένη Μενεγάκη στεναχωρήθηκε με τον χωρισμό του Άγγελου Λάτσιου και της Γαίας Μερκούρη. Η Γαία Μερκούρη μάζεψε τα πράγματά της και αποχώρησε από τον Άνδρο, ενώ η Ελένη Μενεγάκη, η οποία είχε δεχτεί το κορίτσι στο πλευρό του γιου της, ενώ δεν μπορούσε να δεχτεί και την συμπεριφορά του Άγγελου προς μια γυναίκα.

Έγκυος η Ελένη Φουρέιρα; Τι συμβαίνει με την τραγουδίστρια και έχει ακυρώσει όλες τις συναυλίες της

Η Γη Της Ελιάς 2ος Κύκλος Spoiler: Αυτός είναι ο μεγάλος αγοραστής του ελαιοτριβείου!