Ανήλικος πατέρας πέταξε το μωρό του στο ποτάμι στη Βαρκελώνη (φωτο)

Δεν το χωράει ο νους η τραγωδία που συνέβη στα περίχωρα της Βαρκελώνης, με ανήλικο πατέρα να ρίχνει σε ποτάμι βρέφος. Οι προσπάθειες που κατέβαλαν οι διασώστες και άντρες των ειδικών δυνάμεων ήταν αγωνιώδεις, για να εντοπίσουν το άψυχο σωματάκι ενός βρέφους, το οποίο έριξε στο ποτάμι Μπόσος, στα περίχωρα της Βαρκελώνης, ένας 16χρονος ανήλικος άνδρας. Αυτό φέρεται να είναι ο πατέρας του, ο οποίος παραδόθηκε στις αρχές οι οποίες αντιμετωπίζουν την υπόθεση ως δολοφονία.

Ο ανήλικος άνδρας ήταν λίγες ώρες πριν την αποτρόπαιη πράξη του στο ποτάμι μαζί με την 17χρονη μητέρα του βρέφους και τους είχαν δει περαστικοί. Αυτόπτες μάρτυρες λένε ότι πριν ρίξει στο ποτάμι το βρέφος, ο 16χρόνος είχε προσπαθήσει να το θάψει στην κοίτη του ποταμού.

Στο σημείο, όπου οι αρχές έκαναν τις έρευνες εντόπισαν και μια σακούλα με ματωμένα ρούχα. Στη συνέχεια και σαν να μην έχει συμβεί τίποτα πήγε σε ένα μπαρ και προφασίστηκε ότι προσπάθησαν να τους κλέψουν την βαλίτσα του, ζητώντας βοήθεια.

Σύμφωνα με πληροφορίες από τον ισπανικό Τύπο, λίγες ώρες πριν την αδιανόητη πράξη του πατέρα, το ζευγάρι είχε διανυκτερεύσει σε ξενοδοχείο σε απόσταση περίπου είκοσι χιλιομέτρων από το ποτάμι. Ο ιδιοκτήτης του ξενοδοχείου δήλωσε στις αρχές ότι το βρέφος ήταν ζωντανό όταν έφυγαν από εκεί οι γονείς του.

ΚΟΣΜΟΣ, ΒΑΡΚΕΛΩΝΗ, ΜΩΡΟ, ΠΑΤΕΡΑΣ, ΛΙΜΝΗ, ΑΝΗΛΙΚΟΣ, ΠΕΤΑΞΕ

Πατούλης: Φωτογραφίζεται κάτω από αφίσα του Τσίπρα: «Σταματήστε την αφισορύπανση»

Καιρός: Βροχές σήμερα – Ανεβαίνει η θερμοκρασία το Σάββατο