Άγγελος Γεωργουδάκης προκαλεί τον Καραγκούνια: Απαιτεί δημόσια συγγνώμη για ψέματα και κατηγορίες

«Έχω δικαιωθεί ήδη από τον κόσμο και νιώθω ότι έχω αποζημιωθεί», είπε ο Άγγελος Γεωργουδάκης.

Σε σημερινή συνέντευξή του στην εκπομπή «Γεια σου», ο πρώην παίκτης του Survivor, Άγγελος Γεωργουδάκης, μίλησε για διάφορα θέματα μεταξύ των οποίων και η κόντρα με τον Τάκη Καραγκούνια.

«Είμαι του λόγου μου και δεν χρειάζεται να επαναλαμβάνω τα ίδια. Έχω πει την άποψή μου στην εκπομπή της Φαίης και δεν έχω να προσθέσω τίποτα περισσότερο. Αν δεν έχω κάτι καλό να πω για κάποιον, τότε προτιμώ να μην μιλήσω καθόλου. Δεν με απασχολούν οι αρνητικές γνώμες και οι ψευδείς κατηγορίες, γιατί οι άνθρωποι έχουν καταλάβει την αλήθεια», είπε ο Άγγελος Γεωργουδάκης.

Αναφερόμενος στον Τάκη Καραγκούνια, ο Άγγελος εξέφρασε την ανοιχτή του στάση για μια πιθανή συμφιλίωση. «Είμαι αυθόρμητος και ό,τι κάνω είναι αυθόρμητο. Αν υπάρχει ευκαιρία να συναντηθούμε και να ξεκαθαρίσουμε τα πράγματα, τότε θα το κάνουμε. Μετά από ορισμένα μηνύματα που αντάλλαξαν με τον Τάκη, αποφάσισα να τον συγχωρήσω», δήλωσε.

Τέλος, ο Άγγελος αναφέρθηκε και σε μια πρόσφατη ανάρτηση που έγινε στα social media σχετικά με μια φωτογραφία στο σπίτι της πρώην γυναίκας του Τάκη Καραγκούνια. «Ήταν απλά μια σύμπτωση και δεν είχε καμία κακή πρόθεση. Μετά από όλα αυτά, αισθάνομαι ότι έχω δικαιωθεί και αποζημιωθεί», τόνισε ο πρώην παίκτης του Survivor.

Written by admin

“Η τραγωδία της δολοφονίας των παιδιών μας: Είστε εν δυνάμει συμμέτοχοι;” – ΒΙΝΤΕΟ

Αλεπού σταυρώθηκε και κρεμάστηκε σε δέντρο: Σοκαριστική ανακάλυψη