Αγγελική: Στη νάρκωση βρίσκει την λύση που ψάχνει ο Δημήτρης

Αγγελική: Στη νάρκωση βρίσκει την λύση που ψάχνει ο Δημήτρης

Έχοντας δοκιμάσει, πλέον, τα πάντα επιλέγει να ακολουθήσει τον πιο επικίνδυνο δρόμο, για να εξοντώσει τον Μιχάλη. Μετά το αποτυχημένο του σχέδιο με το αμάξι, συνεχίζει το αδίστακτο παιχνίδι του, χωρίς ενδιαφέρεται για τις συνέπειες που προκάλεσε.

Αγγελική: Στη νάρκωση βρίσκει την λύση που ψάχνει ο Δημήτρης

Η Σοφία προσπαθεί να συνέλθει, μετά το φρικτό ατύχημα, με τον Μιχάλη να υποστηρίζει έντονα πως ο Δημήτρης κρύβεται πίσω από αυτό. Φυσικά, κανείς δε τον πιστεύει, καθώς ο Δημήτρης είναι ανήμπορος και αδύναμος να φέρει εις πέρας μία τόσο δύσκολη αποστολή. Πώς θα μπορούσε να είχε κόψει αυτός τα φρένα, από τη στιγμή που δε μπορεί να σηκωθεί από το κρεβάτι;

Ενώ όλοι ψάχνουν τον ένοχο, πίσω από το εγκληματικό ατύχημα με το αμάξι, ο Δημήτρης κερδίζει έδαφος, ψάχνοντας την κατάλληλη στιγμή για τη νάρκωση, στην Αγγελική. Η πρωταγωνίστρια υποψιάζεται, μαζί με τον Μιχάλη, πως πράγματι ο Δημήτρης θα ήταν ικανός για μία τέτοια αποτρόπαια πράξη. Έτσι, βρίσκεται συνεχώς στο πλευρό του, παρόλο που εκείνος δε θέλει να την βλέπει.

Για να την απομακρύνει, χρησιμοποιεί την φαρμακευτική του αγωγή. Στόχος του είναι να ναρκώσει την Αγγελική, με σκοπό να έχει το πεδίο ελεύθερο. Η Αθηνά κοιμάται ήσυχη, γνωρίζοντας πως η Αγγελική φροντίζει τον γιο της, με αποτέλεσμα κανείς να μην περιμένει την επόμενη, σοκαριστική εξέλιξη. Ο Αργυρός είναι αποφασισμένος κι έτοιμος να φτάσει στα άκρα.

Ο Δημήτρης διψάει για εκδίκηση, στη σειρά Αγγελική, γεγονός που τον οδηγεί στην αποτρόπαια νάρκωση της ηρωίδας. Όσο εκείνη βρίσκεται στο δωμάτιό του, με μία απότομη κίνηση την αφήνει αναίσθητη στο πάτωμα. Την μεταφέρει στο δωμάτιό της, τοποθετώντας τη στο κρεβάτι, σε στάση ύπνου. Στόχος του είναι να αποδείξει πως η Αγγελική αποκοιμήθηκε, αφήνοντάς τον απροστάτευτο.

Έτσι, ο Δημήτρης καταφέρνει να θέσει σε εφαρμογή το θανατηφόρο σχέδιό του. Πώς θα αντιδράσει ο Μιχάλης και ποια θα είναι η συνέχεια; Μείνετε συντονισμένοι για περισσότερα νέα, σχετικά με την αγαπημένη μας σειρά.serfare.com

Catherine Middleton-Πρίγκιπας William: Η νέα τους εμφάνιση που εξέπληξε τους θαυμαστές τους

8 λέξεις: Mήλον της έριδος ο μικρός Άγγελος

8 λέξεις: Mήλον της έριδος ο μικρός Άγγελος