Αγγελική Spoiler: Το συγκλονιστικό φινάλε της Αγγελικής στη σειρά

Αγγελική Spoiler: Το συγκλονιστικό φινάλε της Αγγελικής στη σειρά

Η αλήθεια έχει έρθει στην επιφάνεια, με τους Αργυρούς να βρίσκονται σε μεγάλη σύγχυση. Ακόμη και το τεστ DNA έδειξε ποιος είναι ο πατέρας της Δανάης. Η μεγάλη τιμωρία, για την οποία η πρωταγωνίστρια πολέμησε, θα έρθει. Όμως, οι απώλειες θα είναι πολλές και ο θρήνος μεγάλος. Τί θα δούμε στα τελευταία επεισόδια;

Το τέλος για την Αγγελική πλησιάζει. Ο Δημήτρης έχει βγει πια εκτός εαυτού. Μετά την καταστροφή του γάμου του, την απόρριψη που δέχεται από την Κατερίνα, επειδή εκείνη μαθαίνει την αλήθεια, αλλά και το μίσος των γύρω ανθρώπων, τρελαίνεται. Θολώνει και ζητάει να εξοντώσει την Αγγελική, με κάθε κόστος. Είναι αποφασισμένος να φτάσει στα άκρα.

Κι έτσι συμβαίνει. Σύμφωνα με το περιοδικό TiVi, ο Δημήτρης αγανακτεί και σκοτώνει την Αγγελική. Την μαχαιρώνει και την αφήνει να πεθάνει από αιμορραγία. Εκείνη, βλέποντας πως δε μπορεί να αποφύγει το τέλος της, τον κοιτάζει, λέγοντας το δικό της αντίο. Πριν από αυτό, ένας έντονος και συγκινητικός διάλογος ακολουθεί, με την πρωταγωνίστρια να φεύγει οριστικά.

Ο θάνατος της Αγγελικής θα δημιουργήσει τεράστια αναστάτωση στους Αργυρούς.

Η αστυνομία θα χτυπήσει την πόρτα, με την Αθηνά να χάνει τον έλεγχο της κατάστασης. Πρέπει να πάρει την μεγάλη απόφαση. Θα αφήσει το παιδί της να συλληφθεί, ή θα τον απαλλάξει από αυτή την σκληρή τιμωρία που θα του επιβάλλει ο νόμος;

Το μόνο σίγουρο είναι πως το τέλος που θα δούμε στη σειρά Αγγελική, θα είναι συγκλονιστικό. Όλα θα αλλάξουν και τίποτα δε θα μείνει, όπως ήταν στην αρχή. Η μεγάλη τιμωρία πλησιάζει, με τις απώλειες να είναι πολλές.

8 Λέξεις Spoiler: Ερωτική εξομολόγηση στον Οδυσσέα κάνει η Ηλιάνα

8 Λέξεις Spoiler: Ερωτική εξομολόγηση στον Οδυσσέα κάνει η Ηλιάνα

Χamos

Ισραήλ: Αυτός είναι ο νέος πρόεδρος της Χώρας Ισαάκ Χέρτσογκ