“Αγγελική” spoiler: Ο Στέφανος εξομολογείται στην Αγγελική ότι είναι ερωτευμένος μαζί της

Μπορεί ο Στέφανος και η Τζένη να περνούν μια από τις καλύτερες φάσεις της ζωής τους, αλλά πολύ σύντομα θα δούμε εκείνον να λέει στην Αγγελική, πως είναι ερωτευμένος μαζί της. Η αντίδρασή της δεν είναι καλή, παρά το γεγονός πως και εκείνη αισθάνεται το ίδιο…

O Στέφανος πιστεύει πως, στο πλευρό της Τζένης θα βρει την ευτυχία, που έχει τόσο πολύ ανάγκη να νιώσει, μετά το θάνατο της γυναίκας του. Κι ενώ της δείχνει απόλυτη εμπιστοσύνη, και τη στηρίζει σε κάθε δυσκολία, η παρουσία της Αγγελικής στη ζωή του, δεν του περνάει αδιάφορη καθώς, αν και αρνείται να το παραδεχθεί, η Αγγελική έχει όλα όσα ψάχνει ο Στέφανος σε µια γυναίκα.

ο Νικόλας μοιάζει, πια, παραδομένος, στην ανάγκη του να βγάλει χρήματα, και πουλάει ναρκωτικά. Μάλιστα, δέχεται να δώσει και στο αγόρι µε το οποίο είναι ερωτευμένη η Δανάη. Όμως, η Αγγελική ακούει τη συζήτησή του και είναι αποφασισμένη να εμποδίσει τα σχέδιά του. Πράγματι, την επόμενη μέρα, καθώς ο Νικόλας πηγαίνει στο ραντεβού του µε το νεαρό, η αστυνομία το συλλαμβάνει. Ο νεαρός οδηγείται στη φυλακή και η είδηση σκάει σα βόμβα στους Αργυρούς. Ο Στέφανος, για άλλη μια φορά, καλείται να διαχειριστεί την κρίση, ενώ η στάση της Τζένης στο συμβάν, προκαλεί ένταση μεταξύ τους.

Ο Στέφανος είναι καταρρακωμένος, από τη σύλληψη του αδελφού του και την εμπλοκή της Δανάης, αλλά η Τζένη μοιάζει ανίκανη να μπορέσει να απαλύνει τον πόνο του. Ο Στέφανος, τότε, αναζητεί, ξανά, τη συντροφιά της Αγγελικής, σε αυτή τη δύσκολη στιγμή της ζωής του.

Τη συναντάει, της ζητάει να του κάνει παρέα και ζητάει τη στήριξή της. Εκείνη και πάλι βρίσκει τον τρόπο να τον κάνει να ηρεμήσει, αλλά ο Στέφανος, πια, δε μπορεί να αντισταθεί και για πρώτη φορά της λέει,ότι είναι ερωτευμένος μαζί της.

Όμως η αντίδραση της Αγγελικής δεν είναι η αναμενόμενη. Ενώ κι εκείνη είναι ερωτευμένη μαζί του, και για πρώτη φορά νιώθει έτσι για κάποιο, μετά το βιασμό της, δε μπορεί να προχωρήσει σε σχέση µε το Στέφανο. Του ζητάει να επιστρέψει στη γυναίκα του λέγοντάς του πως, αν αποφάσιζαν να δώσουν μια ευκαιρία στη σχέση τους, θα πλήγωναν όσους αγαπούν.

Survivor 4: Τα δάκρυα του Τριαντάφυλλου

Φαίη Σκορδά – Γιώργος Λιάγκας: Η Σκορδά ρώτησε τον Λιάγκα για την σχέση του με την Σαλαγκούδη