Αγγελική Spoiler: Η ζωή της Αγγελικής κινδυνεύει

angeliki-spoiler:-i-zoi-tis-angelikis-kindynevei

Οι εξελίξεις στην Αγγελική είναι καταιγιστικές.

Η Αγγελική ξυπνάει δεμένη σε μια εγκαταλελειμμένη αποθήκη όπου βλέπει τον Γιάννη τον οποίο και αναγνωρίζει αμέσως. Στην προσπάθεια της να ξεφύγει, προσπαθεί να τον στρέψει εναντίον των Αργυρών και να του δώσει να καταλάβει ότι τον εκμεταλλεύονται.

Η Ζωή, ανησυχώντας που η Αγγελική δεν εμφανίστηκε στο ραντεβού τους, πάει αρχικά στον Στέφανο για να τον ρωτήσει αν γνωρίζει κάτι και στην συνέχεια στον Μιχάλη, από τον οποίο και θα ζητήσει τη βοήθειά του.

Αφού ο Μιχάλης μαθαίνει από την Τζένη ότι είπε στην Αγγελική ότι αποκάλυψε στον Παύλο την αληθινή της ταυτότητα, πάει στο σπίτι των Αργυρών για να τους ξεμπροστιάσει, πιστεύοντας ότι αυτοί κάτι της έκαναν. Ωστόσο ένα ηχητικό μήνυμα που έρχεται από την Αγγελική στον Στέφανο βεβαιώνοντας τον ότι είναι καλά, θολώνει τα νερά και δεν αφήνει στον Μιχάλη περιθώρια για να επιμένει. Η Αθηνά που πλέον έχει καταλάβει πώς κινείται ο Δημήτρης, τον πιέζει να παραδεχτεί ότι αυτός έκανε κάτι στην Αγγελική. Ο Δημήτρης όμως αρνείται τα πάντα.

Τέλος, ο Μιχάλης κι η Ζωή καταλαβαίνουν ότι το ηχητικό που έστειλε η Αγγελική ήταν στημένο και όντως κάτι συμβαίνει. Η Ζωή εκμυστηρεύεται στο Μιχάλη ότι υπάρχει τρόπος να βοηθήσουν την Αγγελική, κάτι σαν εγγύηση για τη ζωή της.

guardian:-i-vretania-stelnei-polites-tis-ee-se-kentra-metanaston-kai-tous-apelavnei

Guardian: Η Βρετανία στέλνει πολίτες της ΕΕ σε κέντρα μεταναστών και τους απελαύνει

αλεξης παππας

Αλέξης Παππάς – Survivor: Ακολουθούσα ένα ρόλο