Αγγελική: Σχέδιο δολοφονία για τον Μιχάλη

Αγγελική: Σχέδιο δολοφονία για τον Μιχάλη

Ο Μιχάλης ψάχνει για το αυτοκίνητό του, όταν εμφανίζονται στο σπίτι του δύο αστυνομικοί και του ζητάνε να τους ακολουθήσει στο τμήμα.

Αγγελική: Σχέδιο δολοφονία για τον Μιχάλη

Την ίδια στιγμή, ο Παύλος κατηγορεί το Νικόλα για το ατύχημα που είχε με τη Σοφία ενώ εκείνος αρνείται ότι είχε πιει και επιμένει ότι είχαν πρόβλημα τα φρένα του αυτοκίνητου. Η Σοφία τελικά αποβάλλει και μένει στο πλευρό της η αδερφή της, η οποία εμποδίζει τον Παύλο να τη δει.

Ο τελευταίος ξεσπάει τα νεύρα του πάνω στην Τζένη, εκείνη τον διώχνει από το σπίτι και στη συνέχεια συμφωνεί να συνεργαστεί με τον πατέρα της και να καταστρέψει τους Αργυρούς.

Ο Μιχάλης δίνει κατάθεση στην αστυνομία για την κατάσταση του αυτοκινήτου και ταυτόχρονα ο Νικόλας υποχρεώνεται να περάσει από τοξικολογικές εξετάσεις. Τελικά η αστυνομία ολοκληρώνοντας την έρευνά της ανακαλύπτει ότι τα φρένα του αυτοκινήτου ήταν κομμένα και στόχος ήταν ο Μιχάλης.

Οι υποψίες του Μιχάλη πέφτουν στον Δημήτρη και το λέει στην Αγγελική. Εκείνη αρχικά δυσκολεύεται να το πιστέψει, τα επιχειρήματά του όμως της αλλάζουν γνώμη. Την ίδια υποψία έχει και η Αθηνά και απαιτεί από το Δημήτρη να της πει την αλήθεια. Εκείνος της δίνει μια απάντηση που την αιφνιδιάζει.serfare.com

Σκληρή απάντηση Γερμανού σε Λιάγκα και Περρή

Άγριες Μέλισσες: Η ανακοίνωση που θα δημιουργήσει πολλά ερωτηματικά στις Άγριες Μέλισσες