Αγγελική Νικολούλη – Φως στο Τούνελ: Η ατάκα της αποθεώθηκε στα social – «Έλα κούκλε» – Video

Στο πλατό της εκπομπής «Φως στο Τούνελ» επέστρεψε η Αγγελική Νικολούλη, τη νύχτα της Παρασκευής, μέσα από το πρόγραμμα του MEGA.

Σε αυτή την 28η σεζόν για την δημοφιλή εκπομπή η δημοσιογράφος και παρουσιάστρια είχε και έναν νέο συνεργάτη στην σταθερή της ομάδα. Ο λόγος για τον Φάνη Πέγκα.

Έτσι, λίγο πριν περάσει σε διαφημιστικά μηνύματα, μια ατάκα από την Αγγελική Νικολούλη στάθηκε ικανή να «ξεσηκώσει» το διαδίκτυο όπου με γλύκα οι φανατικοί της εκπομπής έσπευσαν να σχολιάσουν στα social media.

«Τι μπρέικ; Θέλω να πάω και στο Καρπενήσι, στην Ευρυτανία. Τι μου λες για μπρέικ τώρα; Δεν προλαβαίνουμε να πάμε; Γιατί βρε παιδιά; Πέρασε τόσο πολύ η ώρα; Λοιπόν, μπορεί να μας πει όμως εδώ ο φίλος μας… Έλα κούκλε! Να μας πει, εδώ, ο Φάνης Πέγκας που μας βρίσκεται και να πούμε την καλησπέρα και στην Κύπρο και στον Καναδά. Σε όλους τους φίλους που μας παρακολουθούν. Έλα, Φάνη μου, πριν πάμε σε ένα διάλειμμα» τόνισε η δημοσιογράφος και παρουσιάστρια του MEGA και το… διαδίκτυο πήρε κυριολεκτικά φωτιά με δεκάδες σχόλια!

Μαρία Κορινθίου για Δούκισσα Νομικού: «Εγώ είμαι ηθοποιός, δεν ήρθα να “φάω” τη θέση κανενός»

Έμιλι Ραταϊκόφσκι: Η Ραταϊκόφσκι δεν είναι η μόνη bisexual… 15 διάσημες που έχουν αποκαλύψει δημόσια τη σεxουαλικότητά τους