Αγγελική Ηλιάδη: Πήγε ουρλιάζοντας στο σχολείο των γιων της κι έκανε… χαμό μετά από αυτό που έμαθε – βίντεο

Τη στιγμή που πήγε εν εξάλλω στο σχολείο των γιων της προκειμένου να τους υπαρασπιστεί περιέγραψε η Αγγελική Ηλιάδη στο «Mega Καλημέρα».

«Είναι τέλειο να μεγαλώνεις δύο αγόρια. Ποτέ δεν ήθελα να κάνω κορίτσια, ήθελα μόνο αγόρια. Νομίζω ότι αν είχα κόρη, δεν θα είχα καθόλου καλή σχέση μαζί της, θα δυσκολευόμουν πάρα πολύ», είπε αρχικά η τραγουδίστρια στη συνέντευξή της.

Μάλιτσα, η ίδια αποκάλυψε ότι αντέδρασε οργισμένα όταν έμαθε ότι οι συμμαθητές των παιδιών της τους κάνουν bullying: «Έχει συμβεί και στους δύο γιους μου να δεχτούν bullying, με φρικάρουν τέτοια γεγονότα, δεν ανέχομαι κανείς να κάνει το παραμικρό στο παιδί μου. Εννοείται ότι πήγα από το σχολείο, πήγα και ούρλιαζα. Είναι να μην ενοχλήσεις τα παιδιά μου και κανέναν δικό μου άνθρωπο», συμπλήρωσε η τραγουδίστρια.

Η Αγγελική Ηλιάδη μίλησε και για την απουσία της πατρικής φιγούρας : «Σίγουρα τους έχει λείψει. Και στον Βασίλη όλα τα χρόνια που ήμουν με τον μπαμπά του, εκείνος ζούσε στο εξωτερικό, δεν ζήσαμε ποτέ μαζί, παρά μόνο στις διακοπές. Δεν θα πω ότι είμαι και μαμά και μπαμπάς, όπως έλεγα κάποτε. Βλακείες έλεγα. Δεν μπορεί η μαμά να αναπληρώσει το κενό του πατέρα», είπε και πρόσθεσε: «Είμαι πολύ αυστηρή στο κομμάτι αυτό. Ξέρω ότι δεν μπορώ να τα κάνω όλα όπως θα ήθελα γιατί μοιράζομαι σε πολλά κομμάτια και είμαι ένας άνθρωπος».

Πηγή: enimerotiko.gr

Στέλιος Παρλιάρος: «Όταν άνοιξα μαγαζί στα 23 μου, δεν ήξερα τι θα πει φόρος, τι θα πει ΙΚΑ» (VIDEO)

Μελίνα Νικολαΐδη: Σούπερ σέxι και όποιος αντέξει η κόρη της Δέσποινας Βανδή