Αγγελική Ηλιάδη για Καίτη Γκρέυ: «Δεν είναι καλά, δεν γνωρίζει πρόσωπα»

Η Αγγελική Ηλιάδη παραχώρησε μία συνέντευξη όπου μίλησε για τη γιαγιά της, Καίτη Γκρέυ, τη συνεργασία της με τον Θάνο Πετρέλη και τον Θέμη Αδαμαντίδη, τον Νότη Σφακιανάκη και το τραγούδι που ετοιμάζουν με τον Νίνο.

Η τραγουδίστρια αποκάλυψε αρχικά στο gossip-tv, πως η γιαγιά της και σπουδαία ερμηνεύτρια Καίτη Γκρέυ, δεν είναι καλά: «Δυστυχώς δεν είναι καλά. Δεν επικοινωνεί και δεν γνωρίζει πρόσωπα και τους δικούς της ανθρώπους. Εγώ είμαι αποστασιοποιημένη, πες το και άμυνα. Δεν μου είναι εύκολο να το διαχειριστώ και προτιμώ να κρατάω μία απόσταση».

Για τον Θέμη Αδαμαντίδη και τον Θάνο Πετρέλη, με τους οποίους έχει δουλέψει ξανά στο παρελθόν, είπε: «Με τον Θάνο συνεργαστήκαμε αρκετά χρόνια πριν. Ουσιαστικά όταν ήμασταν και οι δύο στα πρώτα χρόνια, έπρεπε να κάνεις πολλές επιτυχίες τότε. Είχαμε δουλέψει στο «Θάλασσα» μαζί. Με τον Θέμη έχουμε συνεργαστεί πάρα πολλές φορές».

Στη συνέχεια πρόσθεσε πως η συνεργασία που ξεχωρίζει στην καριέρα της, είναι αυτή με τον Νότη Σφακιανάκη: «Είναι γνωστό πια ότι έχω μια απέραντη αγάπη και εκτίμηση στον Νότη. Έχω δουλέψει με τον Νότη πάρα πολλά χρόνια. Αρχικά ήμουν μαζί του τρία χρόνια σαν κοριτσάκι. Πριν μπω στη δισκογραφία και έμαθα πάρα πολλά πράγματα δίπλα του. Ξεκινώντας και εγώ και φτιάχνοντας δική μου πορεία, δουλέψαμε τέσσερις φορές ακόμη. Είναι ένας εκπληκτικός καλλιτέχνης, είναι φίλος. Μου λείπει πάρα πολύ. Νομίζω λείπει σε όλους μας», συμπλήρωσε η Αγγελική Ηλιάδη.

Δήμητρα Αλεξανδράκη: Φωτογραφίζεται ολόγuμνη και… σταυροπόδι – (φωτογραφίες)

Η Σμαράγδα Καρύδη δοκίμασε τα πατατάκια με γεύση γεννητικwν οργάνων: «Ξινά είναι»