Αγγελική Ηλιάδη: «Δεν ήθελα ποτέ να κάνω κορίτσι – Είναι τέλειο να μεγαλώνεις αγόρια» (VIDEO)

Η Αγγελική Ηλιάδη μίλησε για τη μητρότητα και τη ζωή της με τους δύο της γιους.

Η τραγουδίστρια μίλησε στην κάμερα του «Mega Καλημέρα» κι αρχικά, εξήγησε πως πάντα ήθελε να κάνει αγόρια κι όχι κορίτσια.

«Είναι τέλειο να μεγαλώνεις δύο αγόρια. Ποτέ δεν ήθελα να κάνω κορίτσια, ήθελα μόνο αγόρια. Νομίζω ότι αν είχα κόρη, δεν θα είχα καθόλου καλή σχέση μαζί της, θα δυσκολευόμουν πάρα πολύ», είπε χαρακτηριστικά.

«Έχει συμβεί και στους δύο γιους μου να δεχτούν bullying, με φρικάρουν τέτοια γεγονότα, δεν ανέχομαι κανείς να κάνει το παραμικρό στο παιδί μου. Εννοείται ότι πήγα από το σχολείο, πήγα και ούρλιαζα. Είναι να μην ενοχλήσεις τα παιδιά μου και κανέναν δικό μου άνθρωπο», συμπλήρωσε η τραγουδίστρια.

 

Στη συνέχεια της συνέντευξής της, η Αγγελική Ηλιάδη εξήγησε πως και στα δύο της παιδιά έχει λείψει η πατρική φιγούρα. «Σίγουρα τους εχει λείψει. Και στον Βασίλη όλα τα χρόνια που ήμουν με τον μπαμπά του, εκείνος ζούσε στο εξωτερικό, δεν ζήσαμε ποτέ μαζί, παρά μόνο στις διακοπές. Δεν θα πω ότι είμαι και μαμά και μπαμπάς, όπως έλεγα κάποτε. Βλακείες έλεγα. Δεν μπορεί η μαμά να αναπληρώσει το κενό του πατέρα», σημείωσε.

«Είμαι πολύ αυστηρή στο κομμάτι αυτό. Ξέρω ότι δεν μπορώ να τα κάνω όλα όπως θα ήθελα γιατί μοιράζομαι σε πολλά κομμάτια και είμαι ένας άνθρωπος», πρόσθεσε.

Τέλος, αναφορικά με το ενδεχόμενο να παντρευτεί, δήλωσε: «Δεν θα έμπαινα στη διαδικασία να κάνω γάμο για κανέναν λόγο. Δεν θέλω να περιοριστώ σε καμία περίπτωση, μου αρέσει η ελευθερία που νιώθω σαν άνθρωπος. Δεν θέλω κανείς να εισβάλει στον χώρο, τον χρόνο και το πρόγραμμά μου».

Πανός Καλίδης: “Σενάριο όσα γίνονται στο Survivor”

Survivor Spoiler 19/03/23: Η Μπλε ομάδα Κερδίζει την Πρώτη Ασυλία