Αγγελική : Η Τζένη ομολογεί το παρελθόν της Αγγελικής

… Η Σοφία αναλαμβάνει δράση

Αγγελική Εξελίξεις: Η Τζένη ομολογεί το παρελθόν της Αγγελικής - Η Σοφία αναλαμβάνει δράση

Όλα έρχονται στο φως. Η Τζένη φαίνεται να μη διστάζει για τίποτα. Θέλει να καταστρέψει τους Αργυρούς, με κάθε κόστος. Έτσι, πλησιάζει την Σοφία, με τις δύο ηρωίδες να έρχονται αντιμέτωπες ξανά. Μόνο που αυτή τη φορά, όλα θα είναι διαφορετικά. Η Τζένη λέει στη Σοφία τα πάντα για την Αγγελική και το παρελθόν της.

Αγγελική Εξελίξεις: Η Τζένη ομολογεί το παρελθόν της Αγγελικής – Η Σοφία αναλαμβάνει δράση

Της αποκαλύπτει τον βιασμό της από τους Αργυρούς, αλλά και από τον σύζυγό της, τον Παύλο. Της περιγράφει όλα τα βασανιστήρια που πέρασε μικρή στα χέρια τους. Γεγονότα που την οδήγησαν στην μεγάλη απόφαση της εκδίκησης. Γεγονότα που μόλυναν την ψυχή και το σώμα της. Το ξέσπασμα που ακολουθεί, είναι μεγάλο.

Πόσο εύκολο είναι να εμπιστευτείς την ερωμένη του συζύγου σου; Σίγουρα, καθόλου εύκολο. Για αυτό και η Σοφία, ενώ στην αρχή σοκάρεται με όσα της αποκαλύπτει η Τζένη, αποφασίζει να δράσει με τον δικό της τρόπο, στη σειρά Αγγελική. Πλησιάζει τον Νικόλα και τον ρωτάει ξεκάθαρα, εάν όλα αυτά που της είπε η Τζένη είναι αλήθεια.

Εκείνος σοκάρεται. Πλέον, τίποτα δεν έχει μείνει κρυφό. Όλοι γνωρίζουν κι όλοι σιωπούν. Ο κόσμος της Σοφίας καταρρέει για άλλη μια φορά. Ο αγαπημένος της σύζυγος, όχι απλά την απάτησε, αλλά επί χρόνια έκρυβε κάτι τόσο σκληρό και σκοτεινό.

Είχε βιάσει, παρέα με τα αδέλφια του, ένα κορίτσι στην εφηβεία. Ένα κορίτσι που υπέφερε στα χέρια τους, μέχρι και το τελευταίο δευτερόλεπτο.

Η απόφασή της δεν αλλάζει. Διακόπτει κάθε επικοινωνία με τον Παύλο και του απαγορεύει να πλησιάσει ξανά τα παιδιά. Πλέον, ο κόμπος έχει φτάσει στο χτένι. Είναι ικανή να τον τρέξει μέχρι και στα δικαστήρια, προκειμένου να αποδοθεί η δικαιοσύνη. Μέχρι να δεχτεί το γεγονός πως δε θα ξανά δει τα ίδια του τα παιδιά.

Κυρ. Μητσοτάκης: Η προστασία των πανεπιστημίων κεντρική δέσμευση της κυβέρνησης, που θα γίνει πράξη χωρίς περαιτέρω καθυστέρηση

Κυρ. Μητσοτάκης: Η προστασία των πανεπιστημίων κεντρική δέσμευση της κυβέρνησης, που θα γίνει πράξη χωρίς περαιτέρω καθυστέρηση

8 Λέξεις: Σε σοκ ο Αρώνης - Η Ηλιάνα παθαίνει κρίση υστερίας

8 Λέξεις: Η Ηλιάνα παθαίνει κρίση υστερίας