Αγγελική: Επεισόδιο 140 …

… η Αθηνά μαθαίνει τα αποτελέσματα της εξέτασης για την πατρότητα της Δανάης.

angeliki-–-epeisodio-140

Ο Στέφανος αποκαλύπτει στη Δανάη ότι ο Μιχάλης είναι αδερφός του και η Δανάη παρά το σοκ το δέχεται πολύ θετικά καθώς ήδη θεωρεί το Μιχάλη οικογένεια αφού σε όλη της ζωή ήταν δίπλα της. Ο Αντώνης φτάνει στο κτήμα ανήσυχος για την Αγγελική και αυτό που της συνέβη, πράγμα που εξοργίζει τον Δημήτρη, ο οποίος ξεσπάει στην Κατερίνα και έρχονται σε ρήξη. Η Ιωάννα βρίσκεται με τον Αποστόλη στην Αθήνα όπου πετυχαίνουν τον Ανδρέα με μια άλλη γυναίκα. Ο Στέφανος δηλώνει στην Αθηνά την παραίτησή του από την επιχείρηση και ανακοινώνει στην Αγγελική ότι φεύγουν αλλά εκείνη δεν αντιδράει όπως περίμενε. Ο Μιχάλης βρίσκει την Κατερίνα καταρρακωμένη από τον τσακωμό της με τον Δημήτρη και έρχονται απρόσμενα κοντά.

Αγγελική – Επεισόδιο 140 – 07/06

Η Κατερίνα παρασύρεται σε μια στιγμή πάθους με τον Μιχάλη, ενώ παράλληλα ο Δημήτρης την αναζητά. Αυτός όμως που τους πιάνει την ώρα που φιλιούνται είναι ο Νικόλας και η αντίδρασή του θα τους ξαφνιάσει πολύ. Ο Παύλος αιφνιδιάζει την Τζένη στο ραντεβού της με τον γυναικολόγο, όπου τον διώχνει με πολύ άσχημο τρόπο επιβεβαιώνοντας τις υποψίες του ότι η Αγγελική της έχει μιλήσει για το τι της έχουν κάνει. Ο Ανδρέας αποκαλύπτει στη Σοφία ότι επέστρεψε η πρώην του κάνοντάς την να αμφισβητήσει τη σχέση τους.

Ο Αντώνης επισκέπτεται την Αθηνά με πρόφαση την περιπέτεια της Αγγελικής αλλά η ψυχρή στάση της τον απογοητεύει. Η Αγγελική στρέφεται εκ νέου στον Μάκη για βοήθεια και ζητάει από τη Τζένη ό,τι αποδεικτικά στοιχεία έχει που μπορεί να κατηγορήσουν τον Παύλο.

Όταν όμως η Τζένη επιστρέφει σπίτι της, διαπιστώνει ότι έχει παραβιαστεί. Τέλος, η Αθηνά μαθαίνει τα αποτελέσματα της εξέτασης για την πατρότητα της Δανάης.

Αναμένουμε τα νέα επεισόδια της σειράς Αγγελική – Επεισόδιο 141, 143, 144, 145

Μέρκελ: Το πολυμερές σύστημα δεν λειτουργεί αυτόματα – Συνεργασία για την αντιμετώπιση των παγκόσμιων προκλήσεων

Μέρκελ: Το πολυμερές σύστημα δεν λειτουργεί αυτόματα – Συνεργασία για την αντιμετώπιση των παγκόσμιων προκλήσεων

Χamos

Μ. Βορίδης: Τροπολογία για μερική στέρηση πολιτικών δικαιωμάτων σε καταδικασθέντες για κακουργηματικές πράξεις