Αγγελική επεισόδια: Έρχεται το τέλος για Αθηνά και Δημήτρη

Αγγελική επεισόδια: Έρχεται το τέλος για Αθηνά και Δημήτρη

Μετά την επιστροφή της Αγγελικής, όλα έρχονται στο φως. Ο Δημήτρης μαθαίνει πως εκείνη είναι η μητέρα της Δανάης και χάνει το μυαλό του. Δε μπορεί να δεχτεί πως η γυναίκα αυτή ασκεί τόσο μεγάλη επιρροή στο σπίτι του. Δε μπορεί να ζει άλλο με τον φόβο πως θα τον διαλύσει πρώτη εκείνη. Έτσι, παίρνει την μεγάλη και καταστροφική απόφαση.

Ένα τελευταίο ξεκαθάρισμα θα έχουν η Αθηνά και ο Δημήτρης, στο τελευταίο επεισόδιο της σειράς Αγγελική. Με βάση την ξένη εκδοχή του σίριαλ, η Αθηνά σκοτώνει το ίδιο της το παιδί, μη μπορώντας να αντέξει άλλο τις φρικτές συνέπειες που ακολουθούν. Μόλις ο Δημήτρης δολοφονεί την Αγγελική, κλείνονται σε ένα δωμάτιο με την Αθηνά, με την αστυνομία να βρίσκεται απέξω.

Σύμφωνα με το περιοδικό TiVi, η Αθηνά αντιλαμβάνεται πως το παιδί της θα βρεθεί για πάντα στη φυλακή. Γνωρίζοντας πως δε θα αντέξει μία τέτοια κατάσταση, αποφασίζει να βάλει τέλος.

Ένα τέλος που θα έρθει από τα ίδια της χέρια. Έτσι, δηλητηριάζει τον Δημήτρη, με εκείνον να ξεψυχάει στα χέρια της. Στην ξένη εκδοχή της σειράς, η Αθηνά λυγίζει σπαρακτικά.

Ο Δημήτρης αφήνει την τελευταία του πνοή, με την Αθηνά να κάνει απόπειρα αυτοκτονίας, σκεπτόμενη όσα έκαναν στην Αγγελική όλα αυτά τα χρόνια.

Φυσικά, δεν προλαβαίνει και οι αστυνομικοί εισβάλλουν στο δωμάτιο, εντοπίζοντάς τη λίγο πριν καταπιεί το δηλητήριο. Εκείνη, μεταφέρεται στη φυλακή, παίρνοντας στην πλάτη της δύο φόνους.

 

Χamos

Αγνοείται βρέφος 18μηνών στην Θεσσαλονίκη- Εξετάζουν το ενδεχόμενο να έπεσε σε βόθρο

sok

Τζέιμς Καφετζής: Από τον καυγά μου με τον Τριαντάφυλλο έχει κοπεί τεράστιο κομμάτι