Αγγελική: Αυτό θα είναι το τέλος του Παύλου Αργυρού

Αγγελική: Αυτό θα είναι το τέλος του Παύλου Αργυρού

Η Αγγελική φτάνει στο τέλος της και ο Παύλος καλείται να πληρώσει για όλα τα λάθη του παρελθόντος. Όλοι έχουν μάθει την αλήθεια στο κτήμα των Αργυρών, με την Τζένη να δίνει την χαριστική βολή στον πρώην αγαπημένο της. Είναι αποφασισμένη να εκδικηθεί με κάθε τρόπο τους ανθρώπους που διέλυσαν την ίδια, αλλά και την Αγγελική.

 

Όλοι οι Αργυροί κυριεύονται από τον φόβο. Όλοι, εκτός από τον Νικόλα που είναι έτοιμος να δεχτεί οποιαδήποτε τιμωρία. Έχει μετανιώσει για τα φρικτά του λάθη και είναι διατεθειμένος να πληρώσει. Αντίστοιχα, ο Δημήτρης εξοργίζεται με το θράσος της Αγγελικής να τους προκαλεί και αποφασίζει να την βγάλει από τη μέση. Μόνο που, έτσι θα πυροβολήσει τον ίδιο του τον αδελφό.

Το τέλος που θα έχει ο Παύλος στη σειρά Αγγελική θα φέρει δικαίωση κυρίως στην Τζένη. Αφού τον παγιδεύσει, θα τον οδηγήσει στη φυλακή για τον θάνατο του Σταυριανού. Έτσι, ο πρωταγωνιστής θα χάσει τα πάντα. Θα κλειστεί στη φυλακή, πληρώνοντας όλα τα σφάλματα που διέπραξε στο παρελθόν. Η Σοφία θα συνεχίσει τη ζωή της, απομακρύνοντας οριστικά τα παιδιά από το πλευρό του.

Αντίστοιχα, η Τζένη θα φύγει στο εξωτερικό, ρίχνοντας μαύρη πέτρα πίσω της. Θα μεγαλώσει το παιδί του Παύλου, κλείνοντας κάθε πόρτα που την οδηγεί στο οδυνηρό παρελθόν. Θα κρατήσει μακριά του και το παιδί τους, τον καρπό ενός έρωτα παράνομου που έληξε με τον χειρότερο τρόπο.

 

Ανέκδοτο: Τα μπαλάκια του πινγκ-πονγκ …! Τρελό γέλιο

μαλεσκου

Ιωάννα Μαλέσκου: Λύγισε στον αέρα του Love it