Πόπη Τσαπανίδου: Ανεβαίνει ξανά τα σκαλιά της εκκλησίας η Δημοσιογράφος; Ποιός είναι ο άντρας που της έχει κλέψει την καρδιά; (ΦΩΤΟ)

Η Πόπη Τσαπανίδου, αν και μιλάει σπανίως για την προσωπική της ζωή, δεν κρύβεται πίσω από το δάχτυλό της.Είναι γνωστό ότι στο πλευρό της εδώ και εννέα χρόνια έχει τον άνθρωπο της, τον χρηματιστή Νίκο Ιατρού, ο οποίος φαίνεται να τη στηρίζει σε κάθε τολμηρή απόφαση της.

Εμένα μου αρέσει να μιλώ με αξίες στη ζωή. Είμαι παραδοσιακή και πιστεύει βαθιά στην προσπάθεια που πρέπει να καταβάλλουν οι δύο πλευρές για να στηρίξουν μια σχέση, είτε αυτή είναι επαγγελματική, είτε φιλική, είτε προσωπική. Πιστεύω βαθιά στο “για πάντα”. Δεν είμαι του “φεύγω εύκολα”, του “διαλύω”.

Έτσι νομίζω ότι πρέπει να το βλέπει ο κόσμος γιατί οι άνθρωποι τα παρατούν εύκολα. Εύκολα φεύγουν από τις σχέσεις εύκολα μπαίνουν στις επόμενες, εύκολα φεύγουν και από αυτές. Δεν είναι έτσι.

Αυτό σου αφήνει ένα τεράστιο κενό μέσα σου. Αυτά τα κάνεις στο ξεκίνημα της ζωής σου και ποντάρεις. Κάνεις παιδιά και προχωράς…», έλεγε στην «Real».

Heidi Klum: ΧΩΡΙΣ εσώρουχα, με σούπερ ΜΙΝΙ ΦΟΡΕΜΑ μοιράζει υπογλώσσια

Τι να περιμένεις από το κάθε ζώδιο στο πρώτο ραντεβού