Ανέκδοτο στο γκολφ Γλυφάδας: Που σε πονεί…

Logo

Ανέκδοτο στο γκολφ Γλυφάδας: Ήταν ένα ωραίο Κυριακάτικο πρωινό στο γκολφ της Γλυφάδας και δυό κομψές νεαρές κυρίες παίζανε συζητώντας και χασκογελώντας

Δεν καλοξέρανε βέβαια το άθλημα και βαράγανε στο γάμο του Καραγκιόζη. Κάποια στιγμή χτυπάει μια δυνατή μπαλιά η μια και η μπαλιά προσγειώνεται με φόρα πάνω σε ένα γκρουπ ανδρών που παίζανε στην επόμενη τρύπα.

– Αααααχ, ακούγεται μια φωνή πόνου και ένας φουκαράς κουλουριάζεται πιάνοντας με τα δυο του χέρια το επίμαχο σημείο του σώματός του και σφαδάζοντας στο έδαφος.

– Χίλια συγγνώμη κύριε, λέει η κοπέλα τρομοκρατημένη πλησιάζοντας αμέσως τον άτυχο παίκτη, δεν το ήθελα. Αφήστε με να σας βοηθήσω.

– Δεν πειράζει δεσποινίς, δεν είναι τίποτα θα μου περάσει, ψέλλισε ανάμεσα σε βογκητά ο άνθρωπος που είχε γίνει κατακόκκινος από τον πόνο και εξακολουθούσε να μένει στη στάση του εμβρύου.

– Μα σας παρακαλώ, επέμενε η κοπέλα, αφήστε με να σας κάνω ένα μασάζ να σας ανακουφίσω, είμαι νοσοκόμα και ξέρω από αυτά.

Και χωρίς άλλη κουβέντα, σκύβει επάνω του, απομακρύνει απαλά τα χέρια του, χαλαρώνει το παντελόνι και βάζοντας και τα δύο της χέρια μέσα αρχίζει να του κάνει ένα απαλό μασάζ σε όλη την… περιοχή.

– Πως αισθάνεστε τώρα; τον ρωτάει μετά από 2-3 λεπτά τρίψιμο.

– Υπέροχα δεσποινίς μου, απαντά ο τραυματίας, αλλά ο αντίχειράς μου ακόμα με πεθαίνει.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΑΝΕΚΔΟΤΑ ΕΔΩ

Ανέκδοτο στο γκολφ Γλυφάδας: Που σε πονεί…

Ανεκδοτάρα με ψηλομύτα: Ο τσακωμός του συζύγου με το θυρωρό της πολυκατοικίας που διαδίδει τις επιτυχίες του

Ο σύζυγος γυρίζει σπίτι αγριεμένος:

– Τι έχεις; Tον ρωτάει η σύζυγος.

– Άσε με! της λέει αυτός. Τσακώθηκα με το θυρωρό!

– Για ποιο λόγo;

– Λέει πως έχει πηδήξει όλες τις γυναίκες της πολυκατοικίας, εκτός από μία!

Και η σύζυγος:

-Μμμ. Θα είναι εκείνη η ψηλομύτα του τρίτου!

www.tromaktiko.gr

Αγνώριστος ο Φάνης Λαμπρόπουλος σε σπάνια φωτογραφία – Πολλά κιλά μείον και με μαλλιά σε ηλικία 20 χρονών! (pic)

Παναγιώτης Κωνσταντινίδης – Αράχωβα: Τι απαντά ο πρώην παίκτης του Survivor για την εμπλοκή του ονόματός του στην υπόθεση