Άγριες Μέλισσες spoiler: Ο γάμος και ο χωρισμός που θα αναστατώσουν το ΔΙΑΦΑΝΙ

Οι εξελίξεις μετά τα Χριστούγεννα θα είναι καταιγιστικές. Ο Νικηφόρος και ο Κωνσταντής θα έρθουν σε ευθεία αντιπαράθεση αυτή τη φορά όχι για την περιουσία των Σεβαστών, αλλά για τα μάτια της Δρόσως.Ο Κωνσταντής που γνωρίζει το μεγάλο της μυστικό θα εναντιωθεί με τον ίδιο του τον αδελφό, προκειμένου να μπορέσει η Δρόσω να διεκδικήσει το παιδί που έφερε στον κόσμο.
Σε αυτό θα βρει αντιμέτωπη, όπως είναι επόμενο και την Ασημίνα που δεν θέλει ο μικρός Σέργιος να έχει καμία σχέση με τις θείες του…

Η πεποίθησή της αυτή θα προκαλέσει νέους τριγμούς στις σχέσεις της με τον Νικηφόρο, αλλά θα βρει μία νέα σύμμαχο που δεν είναι άλλη από τη σατανική Μυρσίνη.

Προβλήματα θα έχει η σχέση του Μιλτιάδη και της Βιολέτας. Ο Μιλτιάδης έχει πια συνειδητοποιήσει ότι δεν είναι δαιμονισμένος, δεν θα καταφέρει να γλιτώσει εύκολα από τους δαίμονες που τον κατατρέχουνκαι και ας παίρνει τα φάρμακα του. Αυτό θα έχει ως αποτέλεσμα να κλονιστείη σχέση του με την Βιολέτα και να επέλθει χωρίσμος.

Την ίδια στιγμή η Πηνελόπη αποφασίζει να πάει ενάντια σε όλη της την οικογένεια και να παντρευτεί τον Αλέξη.
Αυτό όμως θα φέρει μεγάλη αναστάτωση σε όλη την οικογένεια και κυρίως στον Δούκα και στη Μυρσίνη.

Η Μυρσίνη θα μάθει με τον πιο απρόσμενο τρόπο, το ένοχο μυστικό του Δούκα και τα θεμέλια του γάμου τους κινδυνεύουν να κλονιστούν ανεπανόρθωτα.

Ο εισαγγελέας με τη σειρά του θα συμμαχήσει με τον Λάμπρο, προκειμένου να βγάλει όλα τα άπλυτα του αξιομίσητου Βόσκαρη στη φόρα!

ΕΚΤΑΚΤΟ Survivor Spoiler: Ακύρωσαν τη συμμετοχή τους 2 παίκτες. Ποιοι δεν πάνε στο ριάλιτι

Ιωάννα Τούνη: Παραδέχτηκε δημόσια σε συνέντευξη της η Ιωάννα Τούνη ότι είναι ξανά σε σχέση