Ανείπωτη τραγωδία: Κάποιος πάνω στον πανικό πατάει σκυλάκι (ΒΙΝΤΕΟ)

Λίγο μετά τις 10:30 το πρωί, ο Κυριάκος Μητσοτάκης άσκησε το εκλογικό του δικαίωμα στο 1ο Γυμνάσιο Κηφισιάς. Ο πρωθυπουργός, συνοδευόμενος από τον γιο του, φαινόταν ευδιάθετος και είχε την ευκαιρία να μιλήσει με πολλούς πολίτες.

Ωστόσο, κάποια απρόοπτα συνέβησαν κατά την έξοδό του από την εκλογική αίθουσα. Καθώς ο Κυριάκος Μητσοτάκης κατευθυνόταν προς τις σκάλες για να βγει έξω, πολλοί πολίτες τον ακολουθούσαν.

Οι φωτορεπόρτερ βιάζονταν να τραβήξουν τις φωτογραφίες τους, όταν ξαφνικά άκουσαν ένα σκυλάκι να γαβγίζει δυνατά. Σύμφωνα με πληροφορίες, κάποιος, κατά τη διάρκεια της σύγχυσης, πάτησε το σκυλάκι, προκαλώντας έκπληξη στους παρευρισκόμενους ακούγοντας το θρήνο του.

Δείτε το περιστατικό

“Είναι μια ηλιόλουστη μέρα σήμερα και ψηφίζουμε για μια ισχυρή Ελλάδα σε μια ισχυρή Ευρώπη. Θέλω να επαναλάβω σήμερα ότι οι εκλογές είναι γιορτή της Δημοκρατίας και όσο μεγαλύτερη η συμμετοχή μας, τόσο πιο δυνατή γίνεται η Δημοκρατία.

Οι ευρωεκλογές έχουν ιδιαίτερη σημασία τους επόμενους πέντε χρόνους, καθώς θα ληφθούν σημαντικές αποφάσεις στην Ευρώπη. Είναι ζωτικής σημασίας να έχουμε ισχυρή ελληνική φωνή, ισχυρή εκπροσώπηση στο Ευρωκοινοβούλιο, ώστε να μπορέσουμε, ως Ελλάδα, να διεκδικήσουμε από την Ευρώπη όσα περισσότερα μπορούμε.

Σεβόμαστε και τιμούμε τους πολίτες που συμμετέχουν σε αυτήν τη δημοκρατική διαδικασία για να εκφράσουν τη γνώμη τους” δήλωσε ο πρωθυπουργός κατά την αναχώρησή του από το εκλογικό κέντρο όπου ψήφισε.

Written by admin

Latest

Είναι τελεσίδικο: «Η Κέιτ Μίντλετον δεν θα επιστρέψει ποτέ στα καθήκοντά της»

Ασανσέρ τραπέζι ψηφοφόροι: Η αναπάντεχη καθυστέρηση στην ψηφοφορία της Λάρισας