Menu

Ανδρομάχη: Το Νέο Εργαλείο για τον Προσδιορισμό του Φύλου του Μωρού

Η τραγουδίστρια, Ανδρομάχη, περιμένει το πρώτο της παιδί με τον Γιώργο Λιβάνη, κάτι το οποίο ανακοίνωσε με μία ανάρτηση στο Instagram.

Στις πρώτες του δηλώσεις μετά την ανακοίνωση της εγκυμοσύνης της τραγουδίστριας, ο Γιώργος Λιβάνης είπε στο «Happy Day» ότι το ζευγάρι γνωρίζει το φύλο του μωρού και έχει αποφασίσει το όνομα που θα πάρει.

«Ήρθε η στιγμή να γίνει. Η εγκυμοσύνη κυλάει πάρα πολύ καλά. Έχουμε ένα πολύ ωραίο κλίμα και ανυπομονούμε να δούμε το μωρό. Έχουμε μάθει το φύλο. Έχουμε κάνει κάποιες ετοιμασίες, αλλά θέλουμε να το ζήσουμε εκείνη τη στιγμή. Είμαστε στον 6ο μήνα. Η Ανδρομάχη έχει πάντα λιγούρες. Έχουμε βρει νονά και νονό, έχουμε πει το όνομα να είναι από τους γονείς μας. Εγώ θέλω να κάνουμε έναν θρησκευτικό γάμο» είπε ο τραγουδιστής.

Δείτε το βίντεο

Η ανακοίνωση της εγκυμοσύνης

Μέσω Instagram, η τραγουδίστρια και σύντροφος του Γιώργου Λιβάνη, πόζαρε με ένα λευκό σετ και έδειξε τη φουσκωμένη κοιλιά της για πρώτη φορά.

Στη λεζάντα της δημοσίευσής της, η τραγουδίστρια έγραψε: «Μια κοιλίτσα γεμάτη αγάπη, γαλήνη, ευτυχία και όνειρα. Η πιο αγαπημένη μου κοιλίτσα, που κάθε μέρα την κοιτάζω με έρωτα,και περιμένω πότε θα ξανα κλωτσήσει το μωράκι μας. Σ’ευχαριστώ Θεέ μου γι’αυτήν την ευλογία. Σε ευχαριστώ αγάπη μου Γιώργο, για αυτό που ζούμε και για όλα αυτά που θα έρθουν. Σ’ευχαριστώ μικρούλι μου μας διάλεξες για μαμά και μπαμπά.

Σ’αγαπάμε όσο τίποτα στον κόσμο! Ανυπομονούμε να σε σφίξουμε στην αγκαλιά μας. Περιμέναμε να ολοκληρωθούν όλες οι απαραίτητες εξετασούλες πριν σας το πούμε επιτέλους! Σας αγαπώ!».

Written by admin

Exit mobile version