Ανδρομάχη: «Η κόντρα μου με τη Χριστίνα Σάλτη μου έχει αφήσει μια πικρία» (VIDEO)

Μια εφ΄όλης της ύλης συνέντευξη παραχώρησε η Ανδρομάχη στο «MEGA Καλημέρα».

Η τραγουδίστρια, που πριν από λίγο καιρό ερμήνευσε την επιτυχία της Άντζης Σαμίου «Παράλληλη αγάπη», αναφέρθηκε στον σάλο που δημιουργήθηκε καθώς ήταν να επανακυκλοφορήσει από την Χριστίνα Σάλτη.

Επίσης, αναφέρθηκε στην προσωπική της ζωή και αποκάλυψε αν είναι ερωτευμένη αυτήν την περίοδο.

«Όλοι έχουν ζήσει μια παράλληλη αγάπη στη ζωή τους», είπε αρχικά η Ανδρομάχη.

Και πρόσθεσε: «Η κόντρα μου με την Χριστίνα Σάλτη μου έχει αφήσει μια πίκρα. ‘Όλο αυτό που έγινε με το τραγούδι ήταν μια αχρείαστη βαβούρα», πρόσθεσε.

Στη συνέχεια, εξομολογήθηκε πως θέλει σαν τρελή να κάνει οικογένεια αλλά δεν είναι ερωτευμένη αυτή την περίοδο ενώ αποκάλυψε πως δέχτηκε πρόταση γάμου από θαυμαστή της.

«Θέλω σαν τρελή να κάνω οικογένεια και παιδιά. Αυτή την περίοδο, δεν είμαι ερωτευμένη. Ένας θαυμαστής μου ήθελε να μου περάσει δαχτυλίδι στο χέρι όταν τραγουδούσα», δήλωσε.

Το νέο της τραγούδι με τίτλο «Πες της» μόλις κυκλοφόρησε.

Το χρονικό της κόντρας

Τον περασμένο Φεβρουάριο η Ανδρομάχη έγινε viral με το medley τραγουδιών που ανέβασε στον λογαριασμό της στο TikTok. Έκτοτε έχει δημιουργηθεί πανικός, με τον συνθέτη Κώστα Μηλιωτάκη να υποστηρίζει πως δεν είχε πάρει τη σχετική άδεια.

Τα δικαιώματα για την επανεκτέλεση του τραγουδιού «Παράλληλη αγάπη», όπως σημείωσε ο συνθέτης, είχε η Χριστίνα Σάλτη.

«Η Ανδρομάχη έβγαλε το τραγούδι χωρίς να πάρει άδεια, ενώ γνώριζε ότι θα το κυκλοφορήσει η Χριστίνα Σάλτη», δήλωσε ο Κώστας Μηλιωτάκης στο StarBreakfast. Το συγκεκριμένο τραγούδι, όπως σημείωσε, του έχει ζητηθεί από τουλάχιστον έξι ή επτά καλλιτέχνες τον τελευταίο χρόνο.

Επίσης, ο ίδιος ανέφερε πως είχε δώσει τον λόγο του στη Χριστίνα Σάλτη και είχαν ήδη μπει στο στούντιο και υποστήριξε πως η Ανδρομάχη δεν του ζήτησε την απαραίτητη άδεια για να κυκλοφορήσει το κομμάτι.

Στη συνέχεια, η Ανδρομάχη θέλησε να τοποθετηθεί και να δώσει τη δική της εκδοχή. Ανέβασε ένα βίντεο με τη δική της απάντηση στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

«Ας τα πούμε και ας τα ξεκαθαρίσουμε αφού κανένας αλλος δεν το κάνει για εμάς. Σας ευχαριστώ όλους μέσα από την καρδιά μου για όλη σας την αγάπη και την στήριξη, αλήθεια. Είστε υπέροχα πλάσματα και είμαι πολύ τυχερή που σας έχω δίπλα μου! Σ’ευχαριστώ @rania1111 μου που τότε, πριν χρόνια, πίστεψες το «Να ’σουν ψέμα», όσο το πιστεύαμε ο @vasilis_koumentakos κι εγώ! Είσαι υπέροχος άνθρωπος και σου χρωστάω πολλά! Σας ευχαριστώ και πάλι όλους! Σας αγαπώ», ήταν το μήνυμα που συνόδευε το βίντεο που ανέβασε.

«Γεια σας. Λοιπόν. Νομίζω ήρθε η ώρα να τοποθετηθώ και εγώ πάνω σε όλο αυτό που έχει γίνει. Έκανα ό,τι κάνω πάντα, γενικά. Ανέβασα ένα medley, όπως έχω ξανακάνει άλλες δυο φορές. Δεν είχα αντιμετωπίσει πρόβλημα από κανέναν. Το ότι εγώ ήθελα να κάνω ένα medley με αυτό το κομμάτι, το γνώριζαν όλοι.

Το έλεγα και με μεγάλη χαρά, το περίμενα πώς και πώς να βγει το medley. Από όταν ανέβασα το βίντεο στο TikTok, το οποίο έγινε και viral, ήθελα ήδη να κάνω το medley. Το είχα ανακοινώσει σε όλους και στην εταιρεία και στους συνεργάτες μου. Σε όλους μου τους φίλους το είχα διαλαλήσει. Δεν έκανα κάτι κρυφά. Δεν είμαι ύπουλος άνθρωπος. Δεν μου αρέσει αυτό, δεν το εκτιμώ.

Και δεν το κάνω ποτέ. Ούτε και έχω υποκινήσει ποτέ κανέναν να ανεβάσει κάτι, να με στηρίξει. Δεν πίεσα ποτέ κανέναν να με ακούσει. Δεν το έχω κάνει ποτέ αυτό. Ό,τι έχω καταφέρει και όπου έχω φτάσει, το έχω κάνει μόνη μου. Το χρωστάω στον κόσμο. Ο κόσμος με αγκάλιασε, με στήριξε. Όσο δεν με έχει στηρίξει ποτέ κανένας. Χάρη σε εκείνους είμαι εδώ που είμαι.

Ανέβασα το «Παράλληλη Αγάπη» σε medley από σεβασμό, για αυτό και έγραψα από κάτω ότι τα δικαιώματα ανήκουν στους δημιουργούς και στους ερμηνευτές. Μου είπαν ότι ο κ. Μηλιωτάκης θα μου στείλει εξώδικο σε περίπτωση που δεν κατεβάσω τα βίντεο που έχω ανεβάσει. Όχι απλά στεναχωρήθηκα, απογοητεύτηκα τόσο πολύ. Είμαι μια κοπέλα που προσπαθώ μόνη μου. Γιατί να φοβίσεις και να τρομάξεις έτσι έναν άνθρωπο; Γιατί να γίνει αυτό; Πάρε με ένα τηλέφωνο, όπως έκανα και εγώ και δεν μου απάντησε», είπε στο βίντεό της.

Μαύρο Ρόδο Spoiler: Τα ύποπτα συμπτώματα και η εγκυμοσύνη

Η Δήμητρα Ματσούκα σχεδόν… γυμνή – Εμφανίστηκε σε συνέντευξη μόνο με σουτιέν (VIDEO)