Άνδρες: Αυτά είναι τα χαρακτηριστικά του σύγχρονου ΜΑΓΚΑ. Πόσα έχεις;

ανδρας μαγκας

Τον μάγκα δεν τον κάνει το ντύσιμο και φυσικά δεν τον πάτησε το τρένο, όπως έλεγε και το αξέχαστο τραγούδι του Στράτου Διονυσίου. Ο μάγκας, ο πραγματικός άντρας, είναι εκείνος που έχει κάποια χαρακτηριστικά έμφυτα γνωρίσματα που δεν έχουν να κάνουν με την εξωτερική του εμφάνιση, αλλά με τις πράξεις και με τη συμπεριφορά του.
Μάγκας είναι βαριά λέξη και δεν λέγεται απλώς, αλλά ούτε αυτοαποκαλείτε κάποιος μάγκας. Είναι ένας άτυπος τίτλος που σου δίνουν οι άλλοι. Για να σε δω, ποια είναι λοιπόν αυτά τα γνωρίσματα κ πόσα έχεις;

Έχει αρχές

Οι αρχές σου είναι η ταυτότητά σου. Το ποιος είσαι. Θα έκανες ποτέ σε ξ με μια κοπέλα, αν ήταν μεθυσμένη ή κοπέλα φίλου σου; Ένας άνδρας με αρχές έχει έναν σταθερό κώδικα δεοντολογίας. Δεν είναι άκαμπτος, αλλά έχει συνείδηση των πράξεών του και γνωρίζει το σωστό και το λάθος.

Είναι αμερόληπτος

Μην ορίζεις διαφορετικούς κανόνες για εσένα και άλλους για τους γύρω σου. Αν περιμένεις από κάποιον να αναγνωρίσει το λάθος του, το ίδιο οφείλεις να κάνεις κι εσύ. Αν προτιμάς η γυναίκα σου να αποφεύγει να κοιτάει άλλους άνδρες, έτσι κι εσύ να κάνεις το ίδιο με τις άλλες γυναίκες.

Ο λόγος του ίσον συμβόλαιο

Όταν υπόσχεσαι κάτι το κάνεις χωρίς δικαιολογίες και δεύτερες κουβέντες. Το κάνεις, ότι κι αν γίνει. Στην περίπτωση που αν για κάποιο λόγο δεν μπορείς να κρατήσεις το λόγο σου, κάνεις ότι μπορείς για να πραγματοποιήσεις την υπόσχεση με την πρώτη ευκαιρία.

Είναι ταπεινός

Να είσαι ταπεινός και να σέβεσαι. Η ευγένεια είναι απόλυτο στοιχείο του αληθινού άνδρα, ενώ συγχρόνως παραμένει σίγουρος και αποφασιστικός. Σέβεται τους πάντες, με εξαίρεση όσους προκαλούν με τη συμπεριφορά τους τη αγενή ανταπόδοσή του. Φέρεται ευγενικά στις γυναίκες κάθε ηλικίας και ποτέ δεν τις προσβάλει.

Είναι τζέντλεμαν

Ένας πραγματικός άνδρας, ένα μάγκας, ξέρει πώς να συμπεριφέρεται σε μια γυναίκα. Αντιμετωπίζει τη σύζυγο ή τη σχέση του με αγάπη και τρυφερότητα και είναι πάντα κύριος απέναντί της.

Έχει όνειρα και βάζει στόχους

Ο μάγκας άντρας έχει όνειρα και μάχεται για τους στόχους του με πάθος και σκληρή δουλειά. Αφιερώνεται στα όνειρά του, χωρίς, όμως, να παραμελεί όσους αγαπάς.

Προσέχει την εμφάνιση του

Ο μάγκας δεν εξαρτάται από την εμφάνιση του, απλά την προσέχει Δεν είναι «ψώνιο» με το «φαίνεσθε», αλλά είναι απλά καλοντυμένος, προσεγμένος και να μυρίζει όμορφα.

Έχει επίγνωση

Ο πραγματικός μάγκας άνδρας δεν είναι ποτέ αδαής. Έχει πλήρη επίγνωση των καταστάσεων γύρω του και παρακολουθεί τις τρέχουσες υποθέσεις που έχουν σημασία γι’ αυτόν. Είναι έξυπνος, παρατηρητικός και δεν τεμπελιάζει. Είναι αξιόπιστος στο να δίνει μια καλή συμβουλή, όταν του τη ζητήσουν

Δέχεται τα λάθη του

Ένας πραγματικός μάγκας δέχεται τα λάθη του και δεν τα επαναλαμβάνει. Δε ρίχνει το φταίξιμο σε κάποιον άλλο, αν είναι δική του υπαιτιότητα. Αναγνωρίζει τα λάθη του και ορκίζεται στον εαυτό του να μην τα ξανακάνει. Γνωρίζει πως η αποδοχή στα λάθη και στις ήττες του, δεν τον κάνουν πιο αδύναμο, αλλά πιο αποφασιστικό και ακόμα καλύτερο γνώστη του ίδιου του εαυτού του.

Είναι γενναιόδωρος

Ένας πραγματικός μάγκας ξέρει να ξεχωρίζει αυτούς που πραγματικά τον χρειάζονται, από τους απλούς εκμεταλλευτές.

Είναι αγέρωχος

Δεν καμπουριάζει, ούτε παραμονεύει σαν τον κλέφτη. Κάνει αισθητή την παρουσία του και περπατάει με αυτοπεποίθηση. Σέβεται τον εαυτό του και δεν αισθάνεται την ανάγκη να το βάλει στα πόδια.

Διατηρεί τον έλεγχο

Μένει ήρεμος ακόμα κι όταν περνάει περιόδους κρίσης, γιατί ξέρει ότι ο πανικός απλά θα τον κάνει λιγότερο ικανό να το αντιμετωπίσει. Σχεδιάζει, παίρνει αποφάσεις και επικεντρώνεται στις συνέπειες των πράξεών του.

Written by stelios

εκαβ μοσχατο

Μοσχάτο: ΝΕΚΡΗ 20χρονη που έπεσε από το μπαλκόνι

Η πιο διάσημη πισίνα ξενοδοχείου του κόσμου που κρέμεται στον αέρα