Ανδρέας Μικρούτσικος: Εξέθεσε και τη Ρούλα Κορομηλά – «Να μην ξαναμιλήσει ο απέναντι…»

Μετά την Όλγα Τρέμη ο Ανδρέας Μικρούτσικος εξέθεσε έμμεσα και τη Ρούλα Κορομηλά για τη συμπεριφορά της στο παρελθόν.

Με ένα αφιέρωμα στις εκπομπές του ΑΝΤ1 ήρθε το… ΑΝΤ1 Flashback με την Μαρία Ηλιάκη και τον Νικόλα Ράπτη, το βράδυ του Σαββάτου (3/6), στους τηλεοπτικούς μας δέκτες μέσα από το πρόγραμμα του Μακεδονία Tv. Από αυτό το επεισόδιο δεν θα μπορούσε, ασφαλώς, να απουσιάζει ο μακροβιότατος «Πρωινός Καφές».

Για την περίοδο, δε, που στο τιμόνι της πρωινής εκπομπής βρισκόταν η Ρούλα Κορομηλά μίλησε, ανάμεσα σε άλλους, ο Ανδρέας Μικρούτσικος αποκαλύπτοντας μάλιστα το παρασκήνιο πίσω από την τηλεοπτική τους κόντρα. «Η Ρούλα Κορομηλά είναι κεφάλαιο για την ελληνική τηλεόραση.

Εγώ από το MEGA τότε έλεγα «φιλιά στην αντιπέρα όχθη, στην Ρούλα». Οι άνθρωποι της Ρούλας έβγαιναν και της έλεγαν, «μόλις τώρα ο Μικρούτσικος μίλησε για σένα». Έβγαινε η Ρούλα και έλεγα, «να μην ξαναμιλήσει ο απέναντι για μένα» χωρίς να ξέρει ότι είχα στείλει τα φιλιά και την αγάπη μου ή την πλάκα μου, ας πούμε».

«Να μην τα πολυλογώ, όμως, εκείνη την εποχή έκανε και το Ciao ANT1. Κάποια στιγμή μου έρχεται μια πρόταση να βγω στο Ciao ANT1 και πήγα με μεγάλη μου χαρά.

Όταν τελειώσαμε την εκπομπή κατάλαβε και ότι δεν έχουμε να χωρίσουμε τίποτα και ότι δεν είχε να κάνει με έναν ανταγωνιστικό τύπο αλλά με έναν τύπο… «χαρούμενα Χριστούγεννα» που θέλει να περνάει καλά, έχει τα ταλέντα του, όποια έχω, έχει τα ταλέντα της, όποια έχει, και δεν έχουμε να χωρίσουμε τίποτα» σημείωσε χαρακτηριστικά ο Ανδρέας Μικρούτσικος στο νέο επεισόδιο της εκπομπής ΑΝΤ1 Flashback, το βράδυ του Σαββάτου, στο πρόγραμμα του Μακεδονία Tv.

Latest

«Λύγισε» ο Γιώργος Αυτιάς: «Άνοιξε η γη και με κατάπιε, μην το ζήσει κανείς ποτέ»

Άκρως αποκαλυπτική η Ματίνα Παγώνη: «Θα σας πω κάτι που δεν το ξέρει κανείς»