Ανδρέας Μικρούτσικος εναντίον Survivor : Τα έχουν κακομεταχειριστεί τα παιδιά

Χamos

«Καρφιά» από τον Ανδρέα Μικρούτσικο για την υποδοχή με «τιμές» νικητή του Τζέιμς Καφετζή στη Ρόδο και την παραγωγή του Survivor 2021.

Βεγγαλικά, καπνογόνα, κύπελλα, μουσική. Όλα τα είχε η επιστροφή του Τζέιμς Καφετζή στη Ρόδο. Ο παίκτης του Survivor 2021 αποχώρησε από το ριάλιτι και στο νησί τού επιφύλαξαν υποδοχή ηρωική.

Ο Ανδρέας Μικρούτσικος παρακολουθώντας τα πλάνα σχολίασε:

«Είναι κεντρικό θέμα για μένα και πρέπει να κάνω μια παρατήρηση πριν κάνουμε οποιαδήποτε κουβέντα. Εάν αυτά τα πλάνα κρατηθούν σε μελλοντικές κοινωνίες κρατηθεί αυτό το βίντεο και ένας ιστορικός του παρελθόντος τα δει για την Ελλάδα του 2021 και του πεις πως είναι η Ελλάδα της…

 

 

ανεργίας, της φτώχειας, κατά τη διάρκεια μιας πανδημίας, μετά από ένα lockdown, η Ελλάδα που έχει περάσει μνημόνια, θα πει τότε ότι είναι ανιστόρητος διότι αυτά τα πλάνα δείχνουν μια άλλη πραγματικότητα. Θέλω να πω, λοιπόν, ότι εδώ αποδεικνύεται η μεγάλη δύναμη της τηλεόρασης που ξέρει να πετάει την μπάλα έξω για καθυστέρηση και, ενώ τραβάμε χιλιάδες προβλήματα, να μας κάνει σημαντικό και κεντρικό κάτι το οποίο είναι στον χώρο της ψυχαγωγίας».

Και πρόσθεσε:

 

 

 

«Όλα αυτά τα λέω με βαθιά εκτίμηση στον Τζέιμς που τον θεωρώ νικητή, έχει την αγάπη μας, έχει την εκτίμησή μας αλλά μη χάσουμε τα αβγά και τα πασχάλια και νομίσουμε ότι όλα είναι λυμένα. Τι ωραία και τι καλά και ενθουσιασμένη η νεολαία λέει “αού, αού, αού”. Αυτό είναι ένα φάουλ, όχι των παιδιών, και αδυναμία της τηλεόρασης που το παίρνει και το κάνει κεντρικό θέμα και μας πετάει μέσα στη λήθη των υπαρκτών προβλημάτων».

Μάλιστα, διερωτήθηκε για το ριάλιτι: «Εάν δεν είχαμε φάει τέτοια πίεση, θα είχε τόση επιτυχία;».

Σχολιάζοντας λίγο αργότερα την αποχώρηση του Νίκου Μπάρτζη, είπε:

 

 

«Ο Ατζούν κάνει τα πάντα και τα κάνει με έντεχνο τρόπο, αλλά υπάρχουν κανόνες. Δεν είμαστε πρόβατα να μας πηγαίνει από εδώ, εκεί, το ένα, το άλλο. Αποφάσισε ένα ακραίο παιχνίδι να το πάει έναν μήνα παραπέρα, ένα πολύ ακραίο πρότζεκτ, με τα παιδιά να κουράζονται. Σε κάποιες δοκιμασίες τα παιδιά, τα έχουν κακομεταχειριστεί.

 

Όταν τους βάζεις και σηκώνουν βάρη ποιος θα κερδίσει παραπάνω, έχεις ξεπατώσει κάποιους ανθρώπους. Όταν τους βάζεις να χώνονται μέσα στη λάσπη και να τρέχουν, βλέπω ότι η παραγωγή κάνει τα πάντα υπέρ μιας τηλεθέασης, που δεν είναι ανθρωποκεντρική. Διαφωνώ κάθετα σε αυτό. Κάνει τα πάντα και θα κάνει τα πάντα. Δεν τρώμε κουτόχορτο».

 

 

 

Τόνισε δε ότι τις επόμενες μέρες θα φανεί διαφορά: «Το Survivor επί της ουσίας μάς έχει τελειώσει».

Διαβάστε επίσης »

Έξαλλος ο Μικρούτσικος με τον Λιάγκα: Aν δεν ζητήσει συγνώμη ζητάω εγώ εκ μέρους της TV

drosero-pagoto-avokanto-gia-ateleioti-apolafsi

Συνταγή – Παγωτό: Δροσερό παγωτό αβοκάντο για ατελείωτη απόλαυση