Ανδρας ύποπτος για επίθεση κατά της συζύγου του

Εκπρόσωποι του Κάνιε Γουέστ ισχυρίζονται ότι ένας άνδρας επιτέθηκε σωματικά και σεξουαλικά στη σύζυγό του, Μπιάνκα Σενσόρι, σε περιστατικό που εκτυλίχθηκε στο Λος Άντζελες.

Πηγές δήλωσαν προηγουμένως στο TMZ ότι ο Γουέστ ερευνάται ως ύποπτος για ένα περιστατικό ξυλοδαρμού νωρίτερα αυτή την εβδομάδα, αφού ο ράπερ φέρεται να χτύπησε έναν άνδρα που είχε «αρπάξει», όπως αναφέρθηκε, τη Σενσόρι.

Η ομάδα του ράπερ εξέδωσε στη συνέχεια μια δήλωση, λέγοντας: «Την “άρπαξε” είναι κατάφωρα ανεπαρκής ως περιγραφή αυτού που συνέβη. Η Σενσόρι δέχθηκε σωματική επίθεση. Ο επιτιθέμενος δεν συγκρούστηκε απλώς μαζί της. Έβαλε τα χέρια του κάτω από το φόρεμά της, απευθείας στο σώμα της, την άρπαξε από τη μέση, την γύρισε και στη συνέχεια της έστειλε φιλιά. Την κακοποίησε και της επιτέθηκε σεξουαλικά».

Kanye West suspected of attacking man who allegedly sexually assaulted his wife https://t.co/rBTfqNZTXf

— The Guardian (@guardian) April 18, 2024

Επίσης, το 2022 είχε προηγηθεί ένα περιστατικό όταν ο Γουέστ ερευνήθηκε από την αστυνομία του Λος Άντζελες για ξυλοδαρμό ενός ατόμου που ισχυρίστηκε ότι τον χλεύαζε.

Ο Γουέστ, ο οποίος έχει αλλάξει το όνομά του σε Ye, φέρεται να παντρεύτηκε τη Σενσόρι, αρχιτέκτονα στην εταιρεία του, «Yeezy», τον Δεκέμβριο του 2022, λιγότερο από έναν μήνα μετά την οριστικοποίηση του διαζυγίου του με την Κιμ Καρντάσιαν.

Εκείνη τη χρονιά, ο Γουέστ έχασε μια σειρά από συνεργασίες με μάρκες όπως η Adidas, στον απόηχο μιας πληθώρας αντισημιτικών σχολίων, μεταξύ των οποίων ότι οι Εβραίοι «προσπάθησαν να μαυρίσουν όποιον αντιτίθεται στην ατζέντα σας». Όμως, ο ράπερ φέτος γνώρισε μια αναγέννηση της καριέρας του μετά την κυκλοφορία του άλμπουμ του «Vultures», μια συνεργασία με τον Ty Dolla $ign που κατέκτησε την κορυφή των αμερικανικών charts και παρήγαγε την παγκόσμια επιτυχία «Carnival», η οποία έφτασε επίσης στο Νο 1 στις ΗΠΑ.

Τον Δεκέμβριο του 2023, ο Γουέστ ζήτησε συγγνώμη για τα αντισημιτικά σχόλια, γράφοντας στα εβραϊκά στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης: «Λυπάμαι βαθύτατα για κάθε πόνο που μπορεί να προκαλέσω… δεσμεύομαι να επανορθώσω και να προωθήσω την ενότητα».

Written by admin

Ιωάννα Μαλέσκου: Οι πρώτες δηλώσεις ως παρουσιάστρια του «TV Queen»

Άγγελος Μπράτης σε Δανάη Μπάρκα: Αν ζούσες στην Αναγέννηση θα ήσουν είδωλο