Menu

Αναζητώντας την αλήθεια πίσω από τις φωτογραφίες: Η Αίθρα Λυκουρέζου μιλά για την ανακατεμένη αντίδραση στις φωτογραφίες του πατέρα της με νεαρή ηθοποιό

Η μάνα μου δεν ήταν με αυτόν τον άνθρωπο 41 χρόνια; Υποτιμάς τη μάνα μου, υποτιμάς τη Ζωή Λάσκαρη

Η Αίθρα Λυκουρέζου αντιδίδει στα σχόλια που δέχεται ο πατέρας της τον τελευταίο καιρό. Αφορώντας τη θέση της σχετικά με την επιλογή του πατέρα της να έχει δίπλα του μία νεότερη ηθοποιό, με την οποία εντοπίστηκε πρόσφατα από τον φωτογραφικό φακό στην πρεμιέρα ενός θεάτρου.
«Στα social βλέπω τις τελευταίες δύο μέρες να γράφουν για τον πατέρα μου, που εμφανίστηκε με μια κοπέλα σε μια πρώτη προβολή θεάτρου και έχουν οργιάσει οι διάφοροι και γράφουν. Η αλήθεια είναι ότι δεν σας ρωτήσαμε τη γνώμη σας, δεν μας αφορά, δεν αφορά κανέναν η γνώμη σας για το τι κάνει ο καθένας στο σπίτι του, από τη στιγμή που δεν ενοχλεί κανέναν. Δεν την ρωτήσαμε, πρώτο αυτό να το ξέρετε, να το θυμάστε », είπε αρχικά η Αίθρα Λυκουρέζου μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο TikTok.
«Δεύτερον, είσαι 90 ετών; Έχεις υπάρξει ο καλύτερος ποινικολόγος στην ιστορία της Ελλάδας; Έχεις δημιουργήσει το επάγγελμα και το έχεις αναβαθμίσει, έχεις είδει με την ωραιότερη Ελληνίδα στην Ελλάδα; Έχεις κάνει παιδιά, έχεις οικογένεια, έχεις δώσει όλα απλόχερα ποτέ να μη χρησιμοποιήσεις τις γυναίκες της ζωής σου, τα παιδιά σου, την γυναίκα σου ποτέ χωρίς να αρνηθείς κάτι;
Βοήθησες τους ανθρώπους χωρίς να σκεφτείς δεύτερη φορά; Ήσουν ο νούμερο 1 ποινικολόγος στην Ελλάδα, διαμόρφωσες τις καταστάσεις στα νομικά και ποινικά θέματα, με τις καλύτερες ομιλίες στην Ελλάδα που έμειναν στην ιστορία.
Αν δεν είσαι 90 ετών και δεν έχεις κάνει όλα αυτά στη ζωή σου, αν δεν πήγες στη Σερβία και δεν στάθηκες δίπλα στους Σέρβους στον πόλεμο. Αν δεν έχεις κάνει όλα αυτά στη ζωή σου, και τώρα στα 90 σου θέλεις κάποια συντροφιά, τι ντροπή είναι αυτή; Τι ντροπή είναι να θέλεις κάποια συντροφιά όταν είσαι 90 ετών; », συμπληρώνει η Αίθρα Λυκουρέζου στο βίντεό της.
«Αναρωτιέμαι, λοιπόν, συμβαίνει μόνο στη δική μου οικογένεια… Να έχετε απατήσει τη γυναίκα σας, αλλά να είναι αυτό το μόνο αμαρτηματικό που έχετε κάνει και τι ντροπή, δεν έχει συμβεί σε καμία άλλη οικογένεια αυτό. Ρε φίλε, ποιός είσαι εσύ για να κρίνεις; Η μάνα μου δεν ήταν με αυτόν τον άνθρωπο 41 χρόνια; Υποτιμάς τη μάνα μου, υποτιμάς τη Ζωή Λάσκαρη, όταν σχολιάζεις και κρίνεις για το γιατί και το πώς. Γιατί έτσι ήταν να είναι και γιατί έτσι ήταν η σχέση τους », τονίζει χαρακτηριστικά και εμφανώς ενοχλημένη.
«Αυτή η σχέση είναι μοναδική και αξιοσημείωτη μεταξύ τους. Δεν έχεις κανένα δικαίωμα να κρίνεις την οικογένειά μου και πώς αντέδρασαν, τι έκανε ο καθένας και γιατί, δεν έχεις βρεθεί ποτέ στη θέση τους. Δεν είσαι η Ζωή Λάσκαρη και δεν είσαι ο Αλέξανδρος Λυκουρέζος. Έτσι όταν shhh”, καταλήγει η Αίθρα Λυκουρέζου.

Written by admin

Exit mobile version