Menu

Αναβάθμιση του ΕΚΑΒ: Προσλήψεις διασωστών και ασθενοφόρων για καλύτερη εξυπηρέτηση

Η νέα πτέρυγα του νοσοκομείου «Μαμάτσειο» στην Κοζάνη, που είναι υπό κατασκευή, επισκέφθηκε σήμερα από τον Υπουργό Υγείας, Άδωνις Γεωργιάδης, στο πλαίσιο μιας διήμερης επίσκεψής του στη Δυτική Μακεδονία. Ο κ. Γεωργιάδης ενημερώθηκε για τις εγκαταστάσεις της νέας πτέρυγας, που χρηματοδοτήθηκε από το ΕΣΠΑ, και είδε τις εργασίες που γίνονται για τον εκσυγχρονισμό του τμήματος Επειγόντων Περιστατικών (ΤΕΠ), που χρηματοδοτείται από το Ταμείο Ανάκαμψης.

Ο κ. Γεωργιάδης συναντήθηκε με τον διευθυντή της ΜΕΘ, Κωσταντίνο Στόκο, και τους εξέφρασε τις ευχαριστίες του για την αντιμετώπιση του περιστατικού του 13χρονου αγοριού, που κατάπιε κατά λάθος αντιψυκτικό και σώθηκε χάρη στις γρήγορες ενέργειες των γιατρών. Ο κ. Γεωργιάδης είπε ότι το νοσοκομείο θα ενισχυθεί με πρόσθετο προσωπικό για καλύτερη λειτουργία.

Σε συνάντηση με τους φορείς της υγείας στην Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας, ο κ. Γεωργιάδης ανακοίνωσε ότι το νοσοκομείο Κοζάνης αναβαθμίζεται με νέες επενδύσεις, ενώ το Μποδοσάκειο Πτολεμαΐδας θα μπορούσε να γίνει μελλοντικά το τριτοβάθμιο νοσοκομείο της περιοχής, λόγω των υποδομών που διαθέτει.

Written by admin

Exit mobile version