Ανατροπή: Η Κλέλια Ρένεση αποκάλυψε ποιος… δεν είναι ο πατέρας του παιδιού της (VIDEO)

Η Κλέλια Ρένεση δήλωσε ότι ο Μανού Τσάο δεν είναι ούτε ο πατέρας του παιδιού της, ούτε ο συμβίος της.

Η αγαπημένη ηθοποιός και τραγουδίστρια, Κλέλια Ρένεση, δήλωσε χαρακτηριστικά στην ΕΡΤ: «Κάποια στιγμή τοποθετήθηκα, γιατί η συμπερασματολογία είναι μια επιστήμη που στην Ελλάδα κυριαρχεί. Το πρώτο εξάμηνο και στην εγκυμοσύνη μου, οι φήμες ήταν ότι εγώ ήμουν με τον Manu και κάνω παιδί μαζί του. Το είπαν μια, δυο, τρείς. Ότι μου πήρε μονόπετρο και θα παντρευτούμε. Η σχέση μου με αυτόν τον άνθρωπο είχε βασιστεί στα διαμάντια, είναι ξεκάθαρο».

«Δεν αντιδρούσα μέχρι ενός σημείου, που ανακοίνωσα την εγκυμοσύνη μου και έπρεπε να εξηγήσω, και λόγω του σίριαλ ( που συμμετείχα) με μεγάλη απήχηση, (καθώς) φούσκωνε η κοιλιά μου(…)Ήθελα να ξεκαθαρίσω, γιατί το παιδί μου θα μεγαλώσει. Ο Manu δεν είναι συμβίος μου, ούτε πατέρας του παιδιού μου. Είναι φίλος μου, είναι συνάδελφος μου, είναι πνευματική μου οικογένεια, κάνουμε πράγματα μαζί, έχουμε συγκρότημα, ξεκολλάτε. (…)Έχω δικά μου ζητήματα που με απασχολούν και διαμορφώνουν την ημέρα μου, τη νύχτα μου. Έχω να ασχοληθώ με αυτά, είναι πιο σημαντικά».

Σε άλλο σημείο της συνέντευξης η Κλέλια Ρένεση μίλησε και για την επιλόχειο κατάθλιψη, λέγοντας: «Ο πατέρας μου ζει στη Ζάκυνθο, αλλά στο πρακτικό κομμάτι δεν υπήρχε βοήθεια. Η μαμά μου είχε ένα πρόβλημα υγείας σε σχέση με τους σπονδύλους της και δεν μπορούσε να με βοηθήσει πολύ. Εγώ είχα επιλόχειο! Είχα επιλόχειο ορμονικά και ξεκάθαρα. Πήγε 40 ημερών και λέω «τι έγινε;». Καταλάβαινα ότι είναι κάτι έξω από μένα. Δεν πήγαζε από απελπισία. Ήταν κάτι ξένο!».

dessou.gr

Latest

«Το έκανα ούτως ή άλλως και μου άρεσε! Γιατί να μην πληρώνομαι;»: Η Ελληνίδα γυμνάστρια που έγινε συνοδός πολυτελείας (vid)

Logo

Ανέκδοτα με Τοτό: Ατελείωτο τρολάρισμα