Ανατινάχθηκε το κεφάλι 40χρονης την ώρα που υποβάλονταν σε πλύση στομάχου (βίντεο)

ε μία πρωτοφανή τραγωδία εξελίχθηκε η επέμβαση πλύσης στομάχου που επιχειρήθηκε σε μία 40χρονη στην Ινδία η οποία σύμφωνα με τους συγγενείς της είχε καταναλώσει άγνωστη ποσότητα από δηλητήριο αγνώστου προελεύσεως και είχε πέσει σε κώμα.

Η διακομιδή της 40χρονης έγινε άμεσα στο πανεπιστημιακό νοσοκομείο της πόλης Αλιγκάρ. Εκεί επιχειρήθηκε να υποβληθεί σε πλύση στομάχου αλλά τα πράγματα βγήκαν εκτός ελέγχου κατά την διάρκεια της επέμβασης.

Εκρηξη με το αλατούχο διάλυμα

Μόλις οι γιατροί έβαλαν το σωλήνα αναρρόφησης στον οισοφάγο της 40χρονης και τοποθέτησαν την απαραίτητη ποσότητα αλατούχου διαλύματος το κεφάλι της ασθενούς κυριολεκτικά εξερράγη και η ασθενής βρήκε ακαριαίο θάνατο.

Σύμφωνα με τους γιατρούς το αλατούχο διάλυμα που χρησιμοποιήθηκε πιθανώς αντέδρασε με την ουσία που είχε πιει η γυναίκα προκαλώντας «έκρηξη» στο κεφάλι της αλλά και σε άλλα ζωτικά όργανα.

«Εβγαζε φωτιές από το στόμα»

«Εγινε έκρηξη μέσα στο σώμα της και στο κεφάλι. Από το στόμα της έβγαιναν φλόγες μαζί με καπνό. Δεν είχαμε ξαναζήσει κάτι παρόμοιο. Εχουμε στείλει όλα τα δείγματα για ανάλυση για να διαπιστωθουν ποιες χημικές ουσίες αντέδρασαν και έγινε η έκρηξη» αναφέρει ο επικεφαλής γιατρός.

Προσοχή σκληρές εικόνες στο βίντεο:

Μητέρα υποψηφίου σε κηδεία αναζητούσε «σταυρούς» μοιράζοντας προεκλογικά φυλλάδια!

Γέμισαν γκράφιτι τα βαγόνια του Μετρό Θεσσαλονίκης (φωτο)