Αναστασία: «Θέλω оι άντρες να μου φέρоνται σαν πριγκίπισσα. Κάνε τατоυάζ το όνоμά μου για να έρθω μαζί σоυ»

«Μου αρέσουν μόνο οι άντρες που έχουν εμμονή μαζί μου»
Σάλο έχουν προκαλέσει στο διαδίκτυο οι δηλώσεις της γνωστής Influencer Anastazia, η οποία σε πρόσφατο βίντεο που ανήρτησε στο λογαριασμό της εξομολογήθηκε ότι της αρέσει να βγαίνει ραντεβού με άνδρες που έχουν εμμονή μαζί της και δεν συμβιβάζεται με τίποτα λιγότερο.

Όπως ανέφερε στο βίντεο, θέλει να κάνουν τατουάζ το όνομά της ενώ χάνει το ενδιαφέρον της για τους άντρες αν δεν έχουν «εμμονή» μαζί της.

Η Influencer Anastazia δημοσιεύει συχνά στιγμιότυπα από τον πλούσιο τρόπο ζωής της στο Διαδίκτυο, επιδεικνύοντας το μοντέρνο στιλ της. Και σε ένα κλιπ του TikTok που έχει συγκεντρώσει 228.000 προβολές, παραδέχτηκε ότι σβήνει αν ο τύπος δεν της συμπεριφέρεται σαν «πριγκίπισσα».

Φορώντας φυσικό μακιγιάζ με τις ελαφρώς κουνημένες τρέσες της κάτω, η σταρ του διαδικτύου έγραψε: «Τίποτα δεν θα με κάνει να χάσω το ενδιαφέρον μου πιο γρήγορα από έναν άντρα που δεν έχει εμμονή μαζί μου».

«Αγαπώ κάποιον που έχει εμμονή, όχι μόνο στην αρχή. Τύπου να με βάλει σε ένα θρόνο. Κάντε ένα τατουάζ με το όνομά μου. Βοηθήστε με να αφαιρέσω το μακιγιάζ μου όταν είμαι κουρασμένη. Κουβαλήστε τις βαλίτσες μου στο αεροδρόμιο. Το να μου φέρονται σαν απόλυτη πριγκίπισσα είναι ο μόνος τρόπος για μένα και να με αγαπούν όπως αγαπώ».

To «fresh-news.eu» αποποιείται κάθε ευθύνη από τις αναδημοσιεύσεις άρθρων τρίτων ιστοσελίδων, για τα οποία (άρθρα) την ευθύνη την έχει ο υπογράφων ως πηγή.

Πηγή: www.tilestwra.com

Ελένη Βουλγαράκη – Φώτης Ιωαννίδης: Η μετακόμιση από τη Γλυφάδα στα βόρεια, ο προξενητής και η αγαπημένη τους συνήθεια

Δύσκολες ώρες για τον Λευτέρη Ελευθερίου για το κóψıμο της σειράς: «Μεiναμε χωρiς δουλεıά, πως θα ζńσουν τα παιδıά μας;»