Αναστασία Αθήνη – Τσούνη: Τι κάνει σήμερα, 25 χρόνια μετά, η γυναίκα που χαστούκισε δημόσια τη Δήμητρα Λιάνη

Σοκ στο πανελλήνιο είχε προκαλέσει 25 χρόνια πριν η Αναστασία Αθήνη – Τσούνη που χαστούκισε μπροστά στις κάμερες τη Δήμητρα Λιάνη Παπανδρέου.Τον Οκτώβριο του 1997 στην παρουσίαση του βιβλίου της Δήμητρας Λιάνη Παπανδρέου διέκοψε ένα διπλό χαστούκι μπροστά στις κάμερες. Παράλληλα, επιβεβαιώθηκε η τραγική είδηση για την Δήμητρα Λιάνη Παπανδρέου!

Η μέχρι τότε άγνωστη γυναίκα που περίμενε με υπομονή στη σειρά για ένα υπογεγραμμένο αντίτυπο του βιβλίου «10 χρόνια και 54 ημέρες» ήταν η Αναστασία Αθήνη-Τσούνη.

Τη στιγμή που βρέθηκε πρόσωπο με πρόσωπο με τη Δήμητρα Λιάνη Παπανδρέου ξέσπασε με χαστούκια στη συγγραφέα, με το σχετικό στιγμιότυπο να γίνεται πρώτο θέμα στα δελτία ειδήσεων της εποχής.

Κάποια χρόνια αργότερα, η άγνωστη μέχρι τότε κυρία έβαζε υποψηφιότητα με το ΛΑ.Ο.Σ. Σήμερα η Αναστασία Αθήνη – Τσούνη, ζει στην Πάτρα. Μένει στην περιοχή της Αγίας Τριάδας και συχνά- πυκνά ψωνίζει στη λαϊκή της περιοχής. Σε κάποιους θυμίζει κάτι αλλά η ίδια θέλει να κρατάει χαμηλό προφίλ. Σε μια από τις σπάνιες συνεντεύξεις της είχε πει: «Έχω αηδιάσει τελείως με τα κοινά. Το σύστημα δεν χτυπιέται. Είναι πολύ μεγάλη η διαπλοκή. Θέλω να βοηθάω γενικά τον κόσμο αλλά είναι πολύ δύσκολο να χτυπήσεις το σύστημα».

Συνταξιούχος πια η Αναστασία Αθήνη – Τσούνη ζει αξιοπρεπώς αφού όπως συμπληρώνει, πάντοτε δεν επέλεγε τις πολυτέλειες. «Ήμουν ολιγαρκής για το μόνο που στεναχωριέμαι είναι οι φόροι αλλά πρόσεχα πάντοτε στη ζωή μου», συνεχίζει. Όσο για το περιβόητο χαστούκι: «Θυμάμαι ότι ήμουν πολύ τολμηρή και ενθουσιώδης. Έχω κάνει πράγματα που δεν έχουν φανεί πουθενά. Αυτό ήταν και ένα μήνυμα τότε. Με σταματούν ακόμη στο δρόμο. Τους λέω έκανα αυτό που μου έλεγε τότε η ψυχή μου».

Αναστασία Σιδηροπούλου: Η παίκτρια του Love Island προκαλεί εγκεφαλικά με το σώμα της

Βρισηίδα Ανδριώτου: «Τι έκανες στον άνδρα μου;» … Άφωνη με την αλλαγή στην εμφάνιση του Σπύρου Μαρτίκα – video