Κατιά Ζυγούλη: Αναπολεί τις καλοκαιρινές διακοπές με την οικογένειά της στη Σχοινούσα

March 13, 2021

Τι και αν βρισκόμαστε στα μέσα του Μαρτίου, η Κάτια Ζυγούλη αναπολεί το καλοκαίρι και τις ξέγνοιαστες στιγμές με την οικογένεια και τους φίλους της στο νησί. Το πρώην μοντέλο λατρεύει τη συγκεκριμένη εποχή του χρόνου, συνεπώς όσο ο καιρός ανοίγει τόσο οι αναμνήσεις από τις διακοπές “ξυπνάνε”.

Το περασμένο καλοκαίρι αποφάσισαν να το περάσουν στη Σχοινούσα.
Χαζεύοντας φωτογραφίες και βίντεο στο κινητό της, η Κάτια Ζυγούλη θυμήθηκε διάφορες καλοκαιρινές ιστορίες, δύο από τις οποίες θέλησε να μοιραστεί με τους διαδικτυακούς φίλους της στο Instagram. Από τη μία πλευρά, η ίδια δημοσίευσε ένα μπουκέτο με λουλούδια που της είχαν χαρίσει σε έναν πρωινό περίπατο στο νησί και από την άλλη ένα βίντεο λίγο μετά το τέλος του απογευματινού ψαρέματος.

“Μπορεί να πιστεύετε ότι με πιάσανε τα ρομαντικά μου, αλλά η αλήθεια είναι ότι σήμερα ταξιδεύω στις καλοκαιρινές αναμνήσεις μας. Τα λουλούδια αυτά μας τα είχε προσφέρει ένας ντόπιος στο νησί, σε μια πρωινή πεζοπορία. Καλοκαιράκι μου, σε περιμένω!!!”, έγραψε αρχικά στην ανάρτησή της.
Στη συνέχεια, η Κάτια Ζυγούλη μας έδειξε το ψάρι που κατάφεραν να πιάσουν τη στιγμή του ηλιοβασιλέματος, ενώ εκείνη βρισκόταν πάνω στο κανό.
 

 

Εισαγγελική έρευνα για δύο γνωστούς ηθοποιούς -Kαταγγέλλονται για σεξουαλική βία

Κόνι Μεταξά: “Κοιμήθηκα σε μια σπηλιά και την επόμενη μέρα σε μια ταβέρνα”