Αναλυτική κριτική: Η αντιπαράθεση της Πελαγίας Καζολέα με τον Δαλάκα

«Είναι κακό φέτος το Survivor, δεν βλέπω αληθινούς χαρακτήρες», δήλωσε η Πελαγία Καζολέα κατά τη συζήτησή της στην εκπομπή “I Love Σου Κου” με τη Δέσποινα Παναγιωτίδου. Η πρώην παίκτρια του Survivor αναφέρθηκε στον φετινό κύκλο του ριάλιτι και σχολίασε επίσης τις συμπαίκτριές της, Κατερίνα Δαλάκα και Ασημίνα Χατζηανδρέου.
“Δεν βλέπω αληθινούς χαρακτήρες φέτος στο Survivor. Όλοι φαίνονται να παίζουν ένα ρόλο και αυτό μου φαίνεται περίεργο. Οι νέοι κανόνες μας δίνουν την ευκαιρία να δούμε ποιοι είναι πραγματικά. Η Ασημίνα φαίνεται να έχει αποδεχτεί τον ρόλο που της έχει ανατεθεί από την παραγωγή και να ξέρει πώς να παίξει το παιχνίδι.
Φέτος δεν μου προσφέρθηκε η ευκαιρία να συμμετάσχω στο Survivor. Δεν έχω καλή γνώμη ούτε για την Κατερίνα Δαλάκα ούτε για την Ασημίνα Χατζηανδρέου. Την Κατερίνα την γνώρισα το καλοκαίρι και το στυλ της δεν με εκφράζει, το βρίσκω ψεύτικο και κομπασμένο”, δήλωσε η Πελαγία Καζολέα.
Επίσης, πρόσθεσε: “Το Survivor μου έδωσε ένα βήμα στην επαγγελματική μου ζωή και θα ήταν χαρά μου να ξανασυμμετάσχω σε αυτό”.
Πηγή εικόνας: Instagram»

Written by admin

Θλίψη στον κόσμο των ΜΜΕ: Ο Απόστολος Φουρνατζόπουλος βρέθηκε νεκρός σε στύλο υψηλής τάσης του ΔΕΔΔΗΕ

Κάφρικο ανέκδοτο: Η απορία του Τοτού