Ανάλυση και προγνωστικά για την 4η αγωνιστική των Play-Off – Ο αγώνας Live

analysi-kai-prognostika-gia-tin-4i-agonistiki-ton-play-off-–-o-agonas-live

Παναθηναϊκός-Άρης

Ο Παναθηναϊκός είναι πολύ αποτελεσματικός επιθετικά. Με λίγες ευκαιρίες, σκοράρει αρκετά. Προέρχεται βέβαια από την ήττα με 3-1 από τον Ολυμπιακό, σε ένα ματς που η αμυντική του λειτουργία δεν ήταν καλή.

Ο Άρης προέρχεται από την χειρότερη του εμφάνιση πιθανότατα φέτος. Κόντρα στην ΑΕΚ ήταν απογοητευτικός. Γενικότερα στα Play-Off συνολικά η εικόνα του δεν είναι εξίσου καλή με αυτήν της κανονικής περιόδου. Βέβαια στα εκτός έδρας ντέρμπι φέτος είναι εξαιρετικός.

Δεν υπάρχει ξεκάθαρο φαβορί. Η επιλογή μας θα είναι το 2-3 Goals.

Προηγούμενος αγώνας

Παναθηναϊκός: Ήττα με 3-1 από τον Ολυμπιακό.

Άρης: Ήττα με 3-1 από την ΑΕΚ.

Στατιστικά:

Over έληξαν οι 4 τελευταίοι αγώνες του Παναθηναϊκού.

Πρόταση: 2-3 Goals σε απόδοση 2.00

ΑΕΚ-Αστέρας Τρίπολης

Αν και προερχόταν από συνεχόμενες ήττες, η ΑΕΚ κόντρα στον Άρη πραγματοποίησε μια από τις καλύτερες της εμφανίσεις μέσα στο 2021 και πήρε μια σημαντική νίκη, όχι μόνο βαθμολογικά, αλλά και για την ψυχολογία της και την αυτοπεποίθηση της.

Ο Αστέρας Τρίπολης μέχρι στιγμής στα Play-Off έχει δείξει πολύ καλή εικόνα. Προέρχεται από την ισοπαλία με τον ΠΑΟΚ, κόντρα στον οποίο στο πρώτο ημίχρονο ήταν αρκετά καλός.

Η εκτίμηση μας είναι ότι η ΑΕΚ, έχοντας και καλή ψυχολογία και αυτοπεποίθηση από τη νίκη της επί του Άρη, θα παρουσιαστεί ακόμη καλύτερη και πιο βελτιωμένη σε όλους τους τομείς. Οπότε θα επιλέξουμε τον άσο.

Προηγούμενος αγώνας

ΑΕΚ: Νίκη με 3-1 επί του Άρη

Αστέρας Τρίπολης: Ισοπαλία 1-1 με τον ΠΑΟΚ.

Στατιστικά:

Η ΑΕΚ δέχτηκε γκολ και στους 15 απο τους 16 τελευταίους αγώνες της.Under έληξαν οι 12 από τους 16 τελευταίους αγώνες του Αστέρα Τρίπολης.

Πρόταση: 1 σε απόδοση 1.60

ΠΑΟΚ-Ολυμπιακός
Ο ΠΑΟΚ προέρχεται από την ισοπαλία με 1-1 με τον Αστέρα Τρίπολης. Σε ένα ματς όπου δημιούργησε αρκετές ευκαιρίες, αλλά και πάλι δεν ήταν αποτελεσματικός. Το πρόβλημα του γενικά είναι το ότι χρειάζεται αρκετές φάσεις για να σκοράρει, ενώ η αμυντική του λειτουργία είναι προβληματική.

Ο Ολυμπιακός προέρχεται από την πολύ καλή εμφάνιση, τη νίκη με 3-1 επί του Παναθηναϊκού καιι την μαθηματική κατάκτηση του πρωταθλήματος. Οι ερυθρόλευκοι έχουν καλή ψυχολογία, ενώ βρίσκονται και σε πολύ καλή αγωνιστική κατάσταση, μετρώντας τρεις νίκες σε ισάριθμους αγώνες στα Play-Off.

Η επιλογή μας θα είναι το Goal/Goal. Ο ΠΑΟΚ εδώ και αρκετό καιρό δεν είναι καλός αμυντικά, ενώ ο Ολυμπιακός έχει χάσει λίγο τελευταία την αμυντική του σταθερότητα και φυσικά και οι δύο ομάδες είναι ποιοτικές μεσοπεπιθετικά.

Προηγούμενος αγώνας

ΠΑΟΚ: Ισοπαλία 1-1 με τον Αστέρας Τρίπολης.

Ολυμπιακός: Νίκη με 3-1 επί του Παναθηναϊκού.

Στατιστικά:

Over έληξαν οι 16 από τους 20 τελευταίους αγώνες του ΠΑΟΚ.Over έληξαν οι 9 από τους 12 τελευταίους αγώνες του Ολυμπιακού στο πρωτάθλημα.

Πρόταση: Goal/Goal σε απόδοση 1.75

Survivor

Survivor Spoiler 18/4: ΟΡΙΣΤΙΚΟ… Ποια ομάδα θα κερδίσει το έπαθλο φαγητού;

Χamos

Sports: Υποβιβάστηκε η Σέφιλντ Γιουνάιτεντ