Ανάλυση και προγνωστικά για τα ημιτελικά του Κυπέλλου χώρα μας – Ο αγώνας Live

analysi-kai-prognostika-gia-ta-imitelika-tou-kypellou-elladas-–-o-agonas-live

Ολυμπιακός-ΠΑΣ Γιάννινα

Ο Ολυμπιακός προέρχεται από τη νίκη με 2-0 επί της ΑΕΚ, όπου και στο δεύτερο ημίχρονο πραγματοποίησε αρκετά καλή εμφάνιση. Οι ερυθρόλευκοι στους τελευταίους αγώνες δεν εντυπωσιάζουν με την απόδοση, κάτι που βέβαια είναι λογικό, αφού έχουν κατακτήσει και μαθηματικά το πρωτάθλημα. Στόχος τους βέβαια είναι το ντάμπλ και η αλήθεια είναι ότι στα περισσότερα κρίσιμα φετινά ματς έχουν δείξει εξαιρετική εικόνα.

Ο ΠΑΣ Γιάννινα στους τελευταίους αγώνες δεν έχει την ίδια εικόνα με την κανονική περίοδο. Δυσκολεύεται αρκετά στο σκοράρισμα και δεν είναι αποτελεσματικός. Βέβαια το συγκεκριμένο ματς δεν έχει καμία σχέση με αυτά των Play-Out, στα οποία η ομάδα του Αργύρη Γιαννίκη δεν έχει και κάποιο βαθμολογικό κίνητρο. Ο ημιτελικός αποτελεί μια ιστορική ευκαιρία για τον ΠΑΣ Γιάννινα. Προέρχεται από την ήττα με 1-0 από τον Παναιτωλικό σε ένα ματς που δεν πραγματοποίησε καλή εμφάνιση.

Φαβορί για την πρόκριση είναι ο Ολυμπιακός, ο οποίος έχει την σταθερότητα, την εμπειρία και την ποιότητα για τα σημαντικά ματς. Θα προτιμήσουμε λοιπόν το 1 ημίχρονο/ 1 τελικό.

Προηγούμενος αγώνας

Ολυμπιακός: Νίκη με 2-0 επί της ΑΕΚ.

ΠΑΣ Γιάννινα: Ήττα με 1-0 από τον Παναιτωλικό.

Στατιστικά:

Under έληξαν οι 4 από τους 5 τελευταίους αγώνες του Ολυμπιακού.5 αγώνες δίχως νίκη μετράει ο ΠΑΣ Γιάννινα.

Πρόταση: 1 ημίχρονο/1 τελικό σε απόδοση 1.75

ΠΑΟΚ-ΑΕΚ

Ο ΠΑΟΚ είναι βελτιωμένος στους τελευταίους αγώνες. Με το 3-4-3 έχει σαφώς καλύτερη αμυντική λειτουργία. Άλλωστε δεν έχει δεχτει και γκολ στα τρία τελευταία παιχνίδια. Βέβαια η εικόνα του κόντρα στον Παναθηναϊκό δεν ήταν και η καλύτερη δυνατή, αφού ναι μεν δέχτηκε ελάχιστες φάσεις, αλλά δεν δημιούργησε κιόλας.

Η ΑΕΚ στους τελευταίους αγώνες έχει σαφώς καλύτερη εικόνα, περισσότερη ένταση και πάθος. Αυτά βέβαια δεν αρκούν για να καλύψουν τα τεράστια προβλήματα στην αμυντική της λειτουργία. Προέρχεται από την ήττα με 2-0 από τον Ολυμπιακό, σε ένα ματς που ήταν καλή στο πρώτο ημίχρονο, άλλα στο δεύτερο προβλήματισε αρκετά με την εικόνα της.

Φαβορί για την πρόκριση είναι ο ΠΑΟΚ, που έχει επικρατήσει και στο πρώτο ματς με 1-0. Η επιλογή μας όμως θα είναι το 2-3 Goals.

Προηγούμενος αγώνας

ΠΑΟΚ: Ισοπαλία 0-0 με τον Παναθηναϊκό.

ΑΕΚ: Ήττα με 2-0 από τον Ολυμπιακό.

Στατιστικά:

Ο ΠΑΟΚ δεν δέχτηκε γκολ στους 3 τελευταίους αγώνες.Η ΑΕΚ δέχτηκε γκολ και στους 18 απο τους 19 τελευταίους αγώνες της.

Πρόταση: 2-3 Goals σε απόδοση 1.90

Προβάδισμα τίτλου για Μονακό

Προβάδισμα τίτλου για Μονακό

Survivor Spoiler Διαρροή: Μαριαλένα σε Σάκη … σήμερα θα κλαις για πάρτη μου! video