Αντελίνα Βαρθακούρη: Ανακοίνωσε τα δυσάρεστα η Αντελίνα, δυστυχώς περνάει δύσκολες ώρες

Δύσκολες είναι οι τελευταίες ώρες για την Αντελίνα Βαρθακούρη.

H γνωστή παρουσιάστρια με ανάρτησή της στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram ενημέρωσε τους διαδικτυακούς της φίλους πως ο πολυαγαπημένος της θείος βρίσκεται στο νοσοκομείο.

Όπως έγραψε η Αντελίνα Βαρθακούρη, ο αδελφός της μητέρας έπαθε ξαφνικά ένα καρδιακό επεισόδιο, με αποτέλεσμα να οδηγηθεί επειγόντως στο χειρουργείο, το οποίο διήρκησε περίπου επτά ώρες.

«Χθες, εντελώς ξαφνικά, ο αγαπημένος μου θείος και αδελφός της μητέρας μου, έπαθε ένα πολύ σοβαρό καρδιακό επεισόδιο με αποτέλεσμα να χρειαστεί μέσα στη νύχτα επειγόντως χειρουργείο.

Ένα πάρα πολύ δύσκολο χειρουργείο διάρκειας περίπου 7 ωρών. Αισθάνομαι την ανάγκη να ευχαριστήσω με όλη μου την καρδιά τους σπουδαίους καρδιοχειρουργούς, κύριο Ιερομόναχο και κύριο Χαμογεωργάκη, την εξαιρετική, αναισθησιολόγο κυρία Σμυρλή και όλο το προσωπικό του Ωνάσειου καρδιοχειρουργικού κέντρου που κρατήσανε τον άνθρωπό μας ζωντανό όπως και το νοσοκομείο Άργους και τον, επίσης εξαιρετικό καρδιολόγο κύριο Μπιμπή, για τα γρήγορα αντανακλαστικά του.

Δεν θα ξεχάσουμε ποτέ την ανθρωπιά σας την ώρα του πανικού μας και της απόγνωσής μας. Ευχαριστούμε τον αγαπημένο μας γείτονα στην Επίδαυρο που τον είδε και έτρεξε αμέσως να βοηθήσει.

Ένα μεγάλο ευχαριστώ και μια πελώρια ζεστή αγκαλιά απ’ όλη την οικογένεια μου. Επίσης ευχαριστώ Θεέ μου και Παναγία μου που ήσουν εκεί και έκανες ένα θαύμα. Καλή Μεγάλη Εβδομάδα σε κάθε οικογένεια. Να προσέχουμε, να χαμογελάμε, να κάνουμε τον σταυρό μας για όσα έχουμε και να εκτιμάμε το δώρο της ζωής γιατί δεν είναι δεδομένο», έγραψε η Αντελίνα Βαρθακούρη.

Δείτε την ανάρτηση

Γιάννης Νέζης: Ο Κωστάκης από το Ρετιρέ, 30 χρόνια μετά, σε μια σπάνια τηλεοπτική του εμφάνιση

Δέσποινα Βανδή: Η αφίσα που «έβαλε φωτιά» στο Twitter – «Κάπου ώπα με το photoshop»