Ανακαλύπτοντας τον κόσμο με τον Γρηγόρη Αρναούτογλου: Δείτε το πρώτο τρέιλερ της νέας ταξιδιωτικής εκπομπής στον ΑΝΤ1

Ο Γρηγόρης Αρναούτογλου επιστρέφει στον ΑΝΤ1 με τρία νέα τηλεοπτικά projects το φθινόπωρο. Ο αγαπημένος παρουσιαστής ανανέωσε τη συνεργασία του με το κανάλι μετά την επιτυχή πορεία του “The 2Night Show” και του “Ποιος Θέλει Να Γίνει Εκατομμυριούχος”.

Ωστόσο, ο Γρηγόρης εξερευνά πλέον την ελληνική υπαίθρο με τη νέα ταξιδιωτική εκπομπή του, το “The Road Show”, που θα κάνει πρεμιέρα τους επόμενους μήνες. Το νέο πρόγραμμα φέρνει αναμνήσεις από την εποχή του “Όμορφου Κόσμου” και ο Γρηγόρης έχει ήδη επισκεφτεί την Κρήτη, την Αλεξανδρούπολη και τη Λειβαδιά για γυρίσματα.

Το “The Road Show” αποτελείται από 8 επεισόδια και θα βγει στις οθόνες μας το φθινόπωρο. Το πρώτο τρέιλερ της εκπομπής έπαιξε στον ΑΝΤ1 τη Δευτέρα, όπου βλέπουμε τον Γρηγόρη και τον συνεργάτη του να περιπλανιούνται στην ελληνική φύση, ψάχνοντας τον σωστό δρόμο.

Με ανυπομονησία περιμένουμε τη νέα ταξιδιωτική εκπομπή του Γρηγόρη Αρναούτογλου και τις ενδιαφέρουσες περιπέτειες που θα μας προσφέρει! Μείνετε συντονισμένοι στον ΑΝΤ1 για περισσότερες πληροφορίες.

Written by admin

Latest

Όλο το ίντερνετ μιλάει για την πρώην του Μπισμπίκη, Κωσταντίνα Μπεκιάρη: Είπε σε μια πρόταση όσα λίγοι τολμούν

Apple Watch Series X: Η νέα γενιά με λεπτότερο design