«Αν ήμουν 60 και αυτός 73, συμφωνείς;»: Η Εύη Βατίδου «έκλεισε στόματα» για τη διαφορά ηλικίας με τον σύντροφό της

Μια ομολογουμένως έξυπνη απάντηση έδωσε η Εύη Βατίδου για τον σύντροφό της Ηλία Κωνσταντίνου και τη διαφορά ηλικίας που έχουν μεταξύ τους κι έχει γίνει αντικείμενο σχολιασμού.

Εύη Βατίδου: Με μαγιό δίπλα στον νέο της σύντροφο και ατάκα που «κλείνει στόματα»

Η Εύη Βατίδου ανέβασε στο instagram τη νέα φωτογραφία από την παραλία με τον Ηλία Κωνσταντίνου. Η ίδια μάλιστα ξεσπώντας για τα σχόλια που έλαβε για τη διαφορά ηλικίας, έγραψε: «Αν ήμουν 60 και αυτός 73 συμφωνείς;».

Υπενθυμίζεται ότι ο ο γοητευτικός 35χρονος μιλώντας στην κάμερα του Alpha και στην εκπομπή «Super Κατερίνα» απάντησε για τα σχόλια που ειπώθηκαν σχετικά με τη διαφορά ηλικίας με την σύντροφό του.

Ο κούκλος σύντροφος της Εύης Βατίδου και η απάντηση για τη διαφορά ηλικίας

«Το μόνο χάσμα που υπάρχει αυτή τη στιγμή ανάμεσα σε μένα και την Εύη είναι το χιλιομετρικό. Προσπαθούμε να λύσουμε τη διαφορά Αθήνας- Θεσσαλονίκης. Υπάρχει μια δυσκολία αλλά αυτό είναι που μας έφερε και κοντά. Όταν έρχομαι στην Αθήνα ή εκείνη στη Θεσσαλονίκη μένουμε μαζί», είχε απαντήσει ο Ηλίας Κωνσταντίνου, δείχνοντας έτσι πως αγνοεί τα κακόβουλα σχόλια για τα 13 χρόνια που τον χωρίζουν από την αγαπημένη του.

Τρίπιτο και «τούμπανο»: Όλοι τρέχουν στη Δράμα να δοκιμάσουν το μεγαλύτερο πιτόγυρο στην Ελλάδα

Όλα στη φόρα για Γιώργο Μαυρίδη – Νικολέττα Ράλλη: Αυτός ήταν ο λόγος που χώρισαν!